Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος για το χάος στο ΕΣΥ: Αυτά που συμβαίνουν στον χώρο της Υγείας είναι τριτοκοσμικά - Ο Μητσοτάκης να επιτάξει τον Άδωνι

Βελόπουλος για το χάος στο ΕΣΥ:  Αυτά που συμβαίνουν στον χώρο της Υγείας είναι τριτοκοσμικά - Ο Μητσοτάκης να επιτάξει τον Άδωνι
Δεν μάσησε τα λόγια ο Κυριάκος Βελόπουλος
Σχετικά Άρθρα
«Καταπέλτης» ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος για το χάος που έχει προκαλέσει ο Άδωνις Γεωργιάδης στον χώρο της Υγείας.
Η αδιανόητη ενέργεια του υπ. Υγείας να προχωρήσει σε επίταξη των ιδιωτών γιατρών, ενώ παράλληλα τους απειλεί με «έξωση» από τον ΕΟΠΥΥ και αφαίρεση του δικαιώματος στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να μην μασάει τα λόγια του.
«Ο Πρωθυπουργός αν θέλει να λύσει το πρόβλημα της Υγείας, να επιτάξει τον Υπουργό του Άδωνι Γεωργιάδη!» τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Βελόπουλος και σημειώνει:
«Αυτά που συμβαίνουν στον χώρο της Υγείας είναι πραγματικά τριτοκοσμικά.
Ιδιαίτερα, μετά την επίταξη, πρέπει να πούμε στον Πρωθυπουργό ότι, αν θέλει να λύσει το πρόβλημα της Υγείας, πρέπει να επιτάξει τον Υπουργό Υγείας, να μην πηγαίνει στα κανάλια, να μην πηγαίνει στα ραδιόφωνα, αλλά να είναι στα νοσοκομεία και στο υπουργείο του.
Αλλιώς λύση δεν πρόκειται να υπάρξει» καταλήγει ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης