Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παναγιωτόπουλος: Συνεχίζουμε δυναμικά τον ενεργό διάλογο με την κοινωνία των πολιτών

Παναγιωτόπουλος: Συνεχίζουμε δυναμικά τον ενεργό διάλογο με την κοινωνία των πολιτών
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου εξέφρασε την ικανοποίηση για τα συμπεράσματα της Κομισιόν όσον αφορά το κράτος δικαίου στην Ελλάδα
Σχετικά Άρθρα
Την ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα της έκθεσης της Κομισιόν για το κράτος δικαίου, εξέφρασε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Όπως επισημαίνει ο υπουργός Μετανάστευσης, «με ικανοποίηση πληροφορήθηκα τα αποτελέσματα της ετήσιας έκθεσης της Κομισιόν για το κράτος δικαίου, όπου μεταξύ άλλων τονίζει την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στη συνεργασία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου με τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, γεγονός που βελτιώνει τη λειτουργικότητα του μεταναστευτικού, εγκαθιδρύοντας έναν δομημένο διάλογο ο οποίος μπορεί να φέρει μόνο θετικές εξελίξεις ιδίως για τις ευάλωτες ομάδες».
Ο κ. Παναγιωτόπουλος προσθέτει ότι «συνεχίζουμε δυναμικά, ενισχύοντας τη συνεργασία και τον διαρκή ενεργό διάλογο με τους θεσμικούς εταίρους αλλά και την κοινωνία των πολιτών για τη διαρκή βελτίωση του κρίσιμου ζητήματος της μετανάστευσης αλλά και του Κράτους Δικαίου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης