Τελευταία Νέα
Πολιτική

Όνειρα θερινής νυκτός - Η Διαμαντοπούλου ονειρεύεται δημοφιλία και απόσυρση Μιλένας Αποστολάκη επειδή δεν έβρισκε 5.000 υπογραφές

Όνειρα θερινής νυκτός - Η Διαμαντοπούλου ονειρεύεται δημοφιλία και απόσυρση Μιλένας Αποστολάκη επειδή δεν έβρισκε 5.000 υπογραφές
H Μιλένα Αποστολάκη αποχώρησε από την εκλογική διαδικασία και απέσυρε την υποψηφιότητα της διότι όπως είπε γίνεται προσωποκεντρική η μάχη με στρατούς και μηχανισμούς
Υψηλές προσδοκίες πάνε να δημιουργήσουν τεχνηέντως κάποιοι για τις εσωκομματικές εκλογές.
Η Άννα Διαμαντοπούλου που έλειπε χρόνια από το ΠΑΣΟΚ και τώρα γύρισε για να διεκδικήσει την αρχηγία του έθεσε ως πήχη τους 400.000 ψηφοφόρους λες και το ΠΑΣΟΚ είναι κανένα πρωτοκλασσάτο κόμμα.
Εδώ μετά από σκληρή συσπείρωση το ΠΑΣΟΚ μάζεψε στις ευρωεκλογές 500 χιλιάδες ψηφοφόρους και έφτασε ταβάνι, πως μπορεί μία εσωκομματική διαδικασία να μαζέψει 400 χιλιάδες όταν πριν λίγα χρόνια στις εκλογές προσήλθαν 270 χιλ. ψηφοφόροι, επειδή κατέβηκε και ο Γιώργος Παπανδρέου;

Ζει το παραμύθι της εποχής Σημίτη

Προφανώς η κ. Διαμαντοπούλου θεωρεί ότι έχει να κάνει με το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη – το οποίο έχει μετακομίσει τώρα κατά 90% στη ΝΔ.
Και φυσικά επειδή η ΝΔ είναι στην εξουσία και έχει μοιράσει θέσεις σε στελέχη του κύκλου του πρώην πρωθυπουργού, είναι πολύ δύσκολο όλοι αυτοί οι ψηφοφόροι να χάσουν τα προνόμια της εξουσίας και να πάνε πίσω σε ένα ρημαγμένο ΠΑΣΟΚ.
Γι’ αυτό και όταν λέει ότι ψηφίζοντας «Άννα Διαμαντοπούλου ψηφίζεις ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ», είναι πραγματικά μια παραπλάνηση του κόσμου.

Αποχώρησε η Μιλένα επειδή δεν μπορούσε να συγκεντρώσει 5.000 υπογραφές

Την ίδια ώρα, μαθαίνουμε ότι η Μιλένα Αποστολάκη αποχώρησε από την εκλογική διαδικασία και απέσυρε την υποψηφιότητα της διότι όπως είπε γίνεται προσωποκεντρική η μάχη με στρατούς και μηχανισμούς και ότι θέλει να είναι μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.
Βέβαια, ξέχασε να μας πει η κ. Αποστολάκη ότι έκατσε και μέτρησε τους φίλους και τους συμμάχους της και είδε ότι δεν μπορεί να συγκεντρώσει τις 5.000 υπογραφές που χρειάζεται για να μπει στον αγώνα.
Έτσι για να μην την πικάρουν οι σύντροφοί της, αποφάσισε να αποσυρθεί διότι η διαπόμπευσή της μέσα στους κύκλους του ΠΑΣΟΚ θα ήταν μεγάλη.

Κάποια στιγμή μετά από χρόνια ίσως ο Ανδρουλάκης φτάσει τη ΝΔ…

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του λέει ότι το ΠΑΣΟΚ κάθε χρόνο ανεβαίνει και σε κάθε εκλογική διαδικασία τα ποσοστά του μεγαλώνουν.
Βασική λεπτομέρεια.
Όταν λέμε ανεβαίνουν εννοούμε 1-2 μονάδες.
Οπότε με αυτό το ρυθμό σε 20 χρόνια θα μπορεί να χτυπήσει τη ΝΔ και να γίνει κυβέρνηση.
Η ωμή αλήθεια είναι ότι το ΠΑΣΟΚ το μόνο που διατηρεί είναι μία συσπείρωση λόγω των μεγάλης ηλικίας ψηφοφόρων που στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ.
Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται και η ΝΔ χάνει 1 εκατ. ψηφοφόρους, το ΠΑΣΟΚ δεν κερδίζει τίποτα.
Οπότε μόνο ως κοροιδία μπορεί να εκληφθεί ότι το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει και ότι θα κερδίσει τη ΝΔ με Ανδρουλάκη αρχηγό.
Επίσης, παραπλανεί σκοπίμως όταν λέει ότι οι δήμοι Αθήνας – Θεσσαλονίκης έγιναν ΠΑΣΟΚ.
Ο δήμος Αθήνας κερδήθηκε καθώς συνασπίστηκαν όλες οι ετερόκλητες δυνάμεις για να ρίξουν τον Κ. Μπακογιάννη.

Ήρεμη δύναμη ο Γερουλάνος

Από τις λίγες περιπτώσεις που μπορεί να φέρει κόσμο μέσα στο ΠΑΣΟΚ είναι ο Χάρης Δούκας.
Επειδή συγχρωτίζεται με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με στοιχεία πιο αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να τραβήξει κόσμο.
Όμως, δεν ξέρουμε έαν φτάνει μόνο αυτό. Ο κύκλος του στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι μεγάλος.
Στελέχη του δήμου έχουν αποφασίσει να μείνουν πιστά στον Ανδρουλάκη.
Βεβαίως θα πάνε όπου τούς τάξουν θέσεις.
Από τις λίγες παρουσίες που δεν μπαίνουν σε επίπεδο συνδιαλλαγής είναι ο Παύλος Γερουλάνης που είναι ο λιγότερο φορτισμένος με αρνητικές κρίσεις.
Δεν βγαίνει στην αντιπαράθεση, διατηρεί μία σταθερή άποψη για το μελλοντικό ΠΑΣΟΚ, στηρίζεται πολύ από το παπανδρεικό στοιχείο- το οποίο μην το υποτιμούμε- και πολλοί λένε ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης