Πολιτική

Αποστολάκη: Επέλεξα να αποσύρω την υποψηφιότητά μου, για να συμβάλω στη λύση και όχι στην κρίση

Αποστολάκη: Επέλεξα να αποσύρω την υποψηφιότητά μου, για να συμβάλω στη λύση και όχι στην κρίση
Η Μιλένα Αποστολάκη απέσυρε την υποψηφιότητα της για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Σχετικά Άρθρα
Στους λόγους αποχώρησης της από την κούρσα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε η Μιλένα Αποστολάκη.
Αρχικά, η κ. Αποστολάκη επανέλαβε -μιλώντας στον Σκάι- ότι θέλει να είναι μέρος της λύσης και όχι της κρίσης, καθώς υπάρχει μια «κλιμακούμενη αγωνία και ανησυχία στους κόλπους των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ». «Είναι κυρίαρχο το να διαχωριζόμαστε σε στρατόπεδα αυτήν την περίοδο λόγω των εσωκομματικών εκλογών και επειδή αγωνιώ για τη συνοχή της παράταξης, νομίζω πέρα από τους επίδοξους ηγέτες, είναι σημαντικό να υπάρχουν και θεματοφύλακες της ενότητας», υπογράμμισε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι την απασχολεί πολύ η 14η Οκτωβρίου.
Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι «μιλούσα πάντα πολιτικά, χωρίς να στρέφομαι σε προσωπικές επιθέσεις εις βάρος άλλων», ενώ παράλληλα χαρακτήρισε ως «ανακόλουθο» το να επιλέξει εσωκομματικό στρατόπεδο. Ερωτηθείσα για τα σενάρια συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ είναι αυτόνομο και πολιτικός του αντίπαλος είναι η ΝΔ.
«Μην ξεχνάτε ότι η παράταξη φορτώθηκε όλα τα δεινά της χώρας και πρέπει να ανακάμψει. Βλέπετε άλλωστε ότι το κομματικό σκηνικό στην Ελλάδα αντιμετωπίζει συνθήκες ρευστοποίησης», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης