Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιλένα Αποστολάκη: Κίνδυνος για την ύπαρξη του ΠΑΣΟΚ οι προσωπικές επιθέσεις - «Δεν θα στηρίξω κανέναν υποψήφιο»

Μιλένα Αποστολάκη: Κίνδυνος για την ύπαρξη του ΠΑΣΟΚ οι προσωπικές επιθέσεις - «Δεν θα στηρίξω κανέναν υποψήφιο»
Καμπανάκι από το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για τη συνοχή του κόμματος
Η Μιλένα Αποστολάκη, σε μια εφ’ όλης συνέντευξη στε κεντρικό δελτίο ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού, άνοιξε τα χαρτιά της για τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να αποσύρει την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στην εσωκομματική κούρσα, ενώ αποκάλυψε και τους προβληματισμούς της για την πράσινη προεκλογική αρένα, στην οποιά πλέον αναμετρώνται 7 υποψήφιοι.
«Οι πολλές υποψηφιότητες είναι μια εκδοχή που την έχουμε ζήσει και στο παρελθόν. Η εκδοχή των προσωπικών συγκρούσεων και της μάχης των στρατών είναι μια άλλη εκδοχή που δεν είναι ταυτόσημη» τόνισε κατ αρχάς η κ. Αποστολάκη και συμπλήρωσε:
«Εισέπραξα μια ανησυχία που κλιμακωνότανε σε ότι αφορά αυτή την προεκλογική διαδικασία. Από μια διαδικασία που αφορά το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς η διαδικασία συρρικνώνεται και εξαντλείται σε μια προσωπική σύγκρουση, η οποία υπηρετείται από μηχανισμούς και «στρατούς».

Κίνδυνος για το ΠΑΣΟΚ οι προσωπικές επιθέσεις

Ακολούθως η Μιλένα Αποστολάκη επεσήμανε: «Οι προσωπικές επιθέσεις είναι κίνδυνος για τη συνοχή του ΠΑΣΟΚ. Οι προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές που έγιναν παλαιότερα δεν συγκρίνονται με το σήμερα. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές που αφορούν το μέγεθος της παράταξης. Και τότε η κόντρα ήταν μεγάλη και τώρα είναι μεγάλη. Τότε είχαμε ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ όμως. Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Και τα περιθώρια που έχει ένα ταλαιπωρημένο κόμμα δεν είναι τα ίδια».

Η σύγκρουση μπορεί να αποτρέψει τον κόσμο να έρθει στις κάλπες

Θίγοντας τους λόγους που την οδήγησαν στην απόσυρση του ενδιαφέροντος να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «Θέλω να είμαι μέρος της λύσης και όχι της κρίσης. Αγωνιώ για αυτά που θα ακολουθήσουν. Ανησυχώ για τη συνοχή της παράταξης. Υπάρχει κίνδυνος να απωθήσουμε τον κόσμο από το να προσέλθει τις κάλπες». Ενώ προσέθεσε: «Το ΠΑΣΟΚ έχει περάσει πολλά αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος διάσπασης. Κάποια στιγμή έφτασε να έχει μονοψήφια ποσοστά. Οι πολίτες κάτι περιμένουν από εμάς. Προσωπικά θέλω να είμαι ένας παράγοντας συνοχής μετά τις εσωκομματικές εκλογές».

Δεν θα στηρίξω κανέναν δημοσίως

Όσον αφορά το φλέγον ζήτημα του ποιόν θα στηρίξει μετά την αποχώρησή της από την κούρσα, διευκρίνισε:
«Θα μπω στο παραβάν και θα σταυρώσω το ψηφοδέλτιο και θα το ρίξω. Δεν θα δημοσιοποιήσω την επιλογή μου. Αλλιώς δεν θα μπορέσω να είμαι ενωτική την επόμενη ημέρα. Δεν θα στηρίξω κανέναν δημοσίως».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης