Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ακρίτα σε Πολάκη: «Έχεις δίκιο βουνό αλλά μη φωνάζεις ρε Παύλο! - Τα υπόλοιπα στο τηλέφωνο»

Ακρίτα σε Πολάκη: «Έχεις δίκιο βουνό αλλά μη φωνάζεις ρε Παύλο! - Τα υπόλοιπα στο τηλέφωνο»
Στο μήνυμά της η κ. Ακρίτα απευθύνεται στο ίδιο τον Παύλο Πολάκη και αν και του δίνει δίκιο για όλα όσα είπε για τη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, που οδήγησαν σε έναν ντόμινο εξελίξεων, παραδέχεται ότι η συνήθης επιθετική συμπεριφορά του, δεν τού αρμόζει
Θέση μετά τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, πήρε με ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.
Στο μήνυμά της η κ. Ακρίτα απευθύνεται στο ίδιο τον Παύλο Πολάκη και αν και του δίνει δίκιο για όλα όσα είπε για τη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, που οδήγησαν σε έναν ντόμινο εξελίξεων, παραδέχεται ότι η συνήθης επιθετική συμπεριφορά του, δεν τού αρμόζει.
«Παύλο, να σου πω τα εξής. Όντως η συνεργάτρια του Γεωργιάδη χασκογελούσε επιδεικτικότατα αλλά κι εσύ έπεσες στην παγίδα. Όπως πέφτεις πάντα, όταν σού ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Όταν έμαθες το πρόβλημα υγείας της - κάτι που φυσικά δεν ήξερες όταν σχολίασες - θα μπορούσες να ζητήσεις συγγνώμη ΜΟΝΟ γι’ αυτό. Και να εστιάσεις στο γεγονός ότι, όταν εσύ μιλούσες για το μαρτύριο των ασθενών, η κυρία αυτή σε χλεύαζε με ειρωνικά γελάκια και χαριεντιζόταν στο τηλεφωνο. Τόση ήταν η ευαισθησία της, τόση η συναίσθηση της για την τραγικότητα της κατάστασης. Τί να πεις, καθρέφτης κι αυτή της κυβερνητικής αναλγησίας στο χώρο της καταρρέουσας, ημιθανούς Υγείας» γράφει η Έλενα Ακρίτα.
Συνεχίζει με μία παραίνεση προς τον Παύλο Πολάκη, «Στο ‘χω πει βρε Παύλο, αρπάζεσαι, ορμάς σαν ταύρος σε υαλοπωλείο και χάνεις το δίκιο σου. Που το έχεις αυτό το δίκιο, που να πάρει η ευχή. Έχεις δίκιο για όλα όσα καταγγέλλεις, έχεις δίκιο βουνό. Αλλά ο τρόπος σου είναι βούτυρο στο ψωμί αυτών που ψάχνουν από κάπου να πιαστούν για να σου επιτεθούν και να κουκουλώσουν τα αίσχη τους.
»Και με τη Μαρία Συρεγγελα δίκιο είχες. Η συμπεριφορά της ήταν άθλια και το σχόλιο σου δεν είχε ίχνος σεξισμού. Κι ας κουνάει τώρα και στους δυο μας το δάχτυλο η κυρία που μιλάει για ήθος ενώ έκρυβε από το υπηρεσιακό βιογραφικό της την 5ετή συνεργασία της με την διεύθυνση κατασκοπίας της ΕΥΠ».
Η Έλενα Ακρίτα ωστόσο εξέφρασε στον Παύλο Πολάκη την αντίδρασή της για τα όσα είπε για την Αθηνά Λινού.
«Σε ένα μόνο θα τα χαλάσουμε, Παύλο. Στην Αθηνά. Που την ξέρεις και την ξέρω. Ειναι μια αξιόλογη και τίμια γυναίκα, μια εργατική κι αποδοτική βουλεύτρια, μια αληθινή Κυρία. Την αδικείς όταν λες πως τα δάκρυα της ήταν στημένα και ψεύτικα. Δεν ήταν, σε βεβαιώνω εγώ με το χέρι στην καρδιά. Κι όταν ηρεμήσεις, είμαι σίγουρη πως θα το κατανοήσεις κι εσύ. Και θα σταματήσεις όλους αυτούς που ζητούν την κεφαλήν της επί πίνακι.
»Και τελικά, μη φωνάζεις ρε Παύλο. Μην παίζεις το παιχνίδι τους, αυτό επιδιώκουν και το ξέρεις καλύτερα από μένα. Και το πετυχαίνουν. Εμένα με στεναχώρησες και με θύμωσες όταν δεν ψήφισες την Ισότητα στο γάμο, στο νομοσχέδιο που ήμουν εισηγήτρια. Όμως, οφείλω να παραδεχτώ πως, ως βουλευτής και υπουργός άφησες σπουδαίο έργο στον τομέα της Υγείας. Κι αν κάποια βδελύγματα είναι τώρα φυλακή, το οφείλουν στις αποκαλύψεις σου στον τομέα διαφάνειας. (Και βέβαια, μετά από σένα, ξέρεις ποιος είναι ο επόμενος στόχος των πετσοταισμένων περιττωμάτων. Ή μάλλον ποια. Ήδη άρχισαν). Αυτά για την ώρα, Παύλο. Φίλε Παύλο» κατέληξε η Έλενα Ακρίτα. «Τα υπόλοιπα στο τηλέφωνο».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης