Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Διαπράχθηκε εθνική μειοδοσία στην Κάσο – Εκχωρούν Εθνική Κυριαρχία, ακρωτηριάζουν τη χώρα

Ελληνική Λύση: Διαπράχθηκε εθνική μειοδοσία στην Κάσο – Εκχωρούν Εθνική Κυριαρχία, ακρωτηριάζουν τη χώρα

Η Ελληνική Λύση δεν διανοείται ότι μπορεί να υπάρξει Έλληνας πρωθυπουργός, υπουργός ή βουλευτής που θα ακρωτηριάσει την ίδια του τη χώρα

Σχετικά Άρθρα
Μία ακόμα σκληρή ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης, αυτήν την φορά για την Κάσο κσι τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης έναντι των συνεχών επιθετικών ενεργειών της Τουρκίας.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Πηγές του τουρκικού υπουργείου άμυνας σύμφωνα με την «Καθημερινή» ομολογούν ότι η Τουρκία εκδίωξε με πολεμικά πλοία το ιταλικό ερευνητικό από περιοχή ελληνικής εθνικής κυριαρχίας.
Οι ίδιες πηγές «ευχαριστούν» μάλιστα την κυβέρνηση Μητσοτάκη που «αποδέχτηκε» τον ακρωτηριασμό της Ελληνικής εθνικής κυριαρχίας, αναγνωρίζοντας το παράνομο Τουρκολιβυκό μνημόνιο.
Το τουρκικό υπουργείο άμυνας δηλαδή ομολογεί πως προέβη σε πολεμική ενέργεια εις βάρος της Ελλάδας.
Αυτό συνιστά τον ορισμό της «επικείμενης απειλής» όπως αυτή ορίζεται από τον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ.
Η Ελληνική Λύση δεν διανοείται ότι μπορεί να υπάρξει Έλληνας πρωθυπουργός, υπουργός ή βουλευτής που θα ακρωτηριάσει την ίδια του τη χώρα.
Απαιτούμε λοιπόν άμεσα από τον κ. Μητσοτάκη, τον κ. Γεραπετρίτη και τον κ. Δένδια είτε να διαψεύσουν δημόσια και επίσημα το σύνολο των τουρκικών ισχυρισμών, αποστέλλοντας παράλληλα εκ νέου το ερευνητικό σκάφος προκειμένου να ολοκληρώσει την αποστολή του, είτε να εκδώσουν επίσημες ανακοινώσεις καταγγέλλοντας την πολεμική ενέργεια της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας.
Αναμένουμε επίσης την άμεση παρέμβαση της κ. Der Leyen και την ανάπτυξη Ευρωπαϊκών στρατιωτικών δυνάμεων στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο, διότι η Τουρκία παραβίασε πέραν πάσης αμφιβολίας την Ελληνική, άρα και Ευρωπαϊκή Υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ.
Αυτονόητη επίσης είναι και η άμεση απαίτηση της ελληνικής κυβέρνησης για την επιβολή σκληρών κυρώσεων κατά της Τουρκίας, όπως ακριβώς συνέβη με την Ρωσία, παρότι η Ουκρανία δεν είναι ούτε μέλος της ΕΕ ούτε του ΝΑΤΟ.
Εάν η ελληνική κυβέρνηση δεν πράξει άμεσα το συνταγματικό της χρέος για την προάσπιση της Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας, τότε διαπράττει εθνική μειοδοσία και θα λογοδοτήσει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης