Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος: Η μοναδική «υπεύθυνη ανάρτηση» του Μητσοτάκη θα είναι η ανακοίνωση της παραίτησής του

Βελόπουλος: Η μοναδική «υπεύθυνη ανάρτηση» του Μητσοτάκη θα είναι η ανακοίνωση της παραίτησής του
O πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός δεν απολογήθηκε για την εθνική μειοδοσία που η κυβέρνηση του διέπραξε στην Κάσο
«Ο πρωθυπουργός της "εθνικής και κοινωνικής διάλυσης" εξακολουθεί να παρουσιάζει μία εικονική πραγματικότητα που πλέον εξοργίζει τους πολίτες», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, για την σημερινή καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, «ο Κ. Μητσοτάκης έχει το θράσος να επαίρεται για το κράτος δικαίου, την ώρα που στη Βουλή νομοθετεί σκανδαλωδώς το ξέπλυμα βρώμικου πολιτικού χρήματος, αφοπλίζοντας την ελληνική δικαιοσύνη έναντι της πολιτικής διαφθοράς».
Παράλληλα ο κ. Βελόπουλος τον κατηγορεί ότι «παριστάνει τον "Ευρωπαίο ηγέτη" όταν επί των ημερών του, η Ελλάδα είναι προτελευταία στους μισθούς και πρώτη στην ακρίβεια στην ΕΕ».
Τέλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός «δεν απολογήθηκε για την εθνική μειοδοσία που η κυβέρνηση του διέπραξε στην Κάσο, ούτε ανακοίνωσε τα μέτρα που θα λάβει κατά της Τουρκίας για την δολοφονική απόπειρα κατά Έλληνα συνοριοφύλακα στον Έβρο.
Η μοναδική "υπεύθυνη ανάρτηση" του κ. Μητσοτάκη, θα είναι η ανακοίνωση της παραίτησης του», καταλήγει στη δήλωσή του ο Κυριάκος Βελόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης