Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μάχη Πολάκη - Γεωργιάδη στη Βουλή: «Εκπροσωπώ τη μάχη κατά της διαπλοκής» - «Δειλός ήσασταν πάντα»

Μάχη Πολάκη - Γεωργιάδη στη Βουλή: «Εκπροσωπώ τη μάχη κατά της διαπλοκής» - «Δειλός ήσασταν πάντα»
Ο Παύλος Πολάκης μίλησε για υποκρισία της Αθηνάς Λινού 
Ο βουλευτής Κρήτης, Παύλος Πολάκης έκανε την πρώτη του τοποθέτηση από το βήμα της Ολομέλειας ως ανεξάρτητος δήλωσε συναισθηματικά φορτισμένος λόγω της διαγραφής του και χαιρέτισε τις «χιλιάδες του κόσμου που δεν πέρα αυτό που στήθηκε προχθές».

Πολάκης: Εκπροσωπώ την ασυμφιλίωτη μάχη με τη διαπλοκή

«Αυτό είναι το πραγματικό τείχος προστασίας αυτού που εκπροσωπώ, της ασυμφιλίωτης μάχης με τη διαπλοκή, του αγώνα ότι αυτή η χώρα μπορεί καλύτερα με τα παιδιά της».
Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Πολάκης αναφερόμενος στο επεισόδιο που έφερε τη διαγραφή του είπε:
«Δεν είναι η πρώτη φορά που το έκανε η κυρία αυτό, το ξανάκανε στην επιτροπή. Και μετά το κλάμα-χρονοκαθυστέρηση της Λινού που ήταν στημένο και υποκριτικό που πυροδότησε τον ερχομό του προέδρου της Βουλής που με αποκάλεσε “χυδαίο ζήτουλα προσοχής”. Κατάγομαι από τόπο που τιμούν τις γυναίκες, μεγάλωσα με γυναίκες εγώ», είπε και πρόσθεσε σε ανάλογο ύφος: «Μετά τη παραδοχή της κ. Πετρούλια (σσ συνεργάτιδα υπουργού) πως δεν έχει πρόβλημα υγείας απαιτώ να πάρει πίσω δημόσια ο πρόεδρος αυτό που είπε».

Γεωργιάδης: Οι διαδικτιακοί του φίλοι δεν γνωρίζουν πως είναι δειλός

Στις αναφορές Πολάκη κλήθηκε να απαντήσει ο παρευρισκόμενος υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τον αποκάλεσε δειλό καθώς όπως είπε, αποφεύγει να πάει στο δικαστήριο που έχει με την κ. Αραμπατζή και ζητάει αναβολές.
«Ο Πολάκης μας είπε ότι είναι εδώ όρθιος. Ενδιαφέρον που είναι εδώ αλλά δεν έπρεπε. Να είστε στην Ευελπίδων για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας στη μήνυση της κ. Αραμπατζή έπρεπε, πάτε για 5η αναβολή. Εξύβρισε τη κ. Αραμπατζή, ήρθη η ασυλία του στη πρώτη συνεδρίαση ο ασυμφιλίωτης μαχητής διαφθοράς δήλωσε άρρωστος, στη δεύτερη δήλωσε covid ο δικηγόρος του, στη 3η άλλαξε δικηγόρο και ο νέος του δεν είχε ενημερωθεί και τώρα αντί να πάει στο δικαστήριο να πολεμήσει τη διαφθορά- χθες ήταν ομιλητής πήγε και άλλαξε με συνάδελφο για να μπορεί να έρθει σήμερα και να ζητήσει νέα αναβολή λέγοντας έχω ομιλία στη Βουλή».
«Οι χιλιάδες διαδικτυακοί φίλοι δεν γνωρίζουν πως είναι δειλός γιατί αντί να πάει δικαστήριο 3 χρόνια παίρνει αναβολή. Αυτός είναι ο ασυμφιλίωτος μαχητής που τιμά τις γυναίκες και τη Κρήτη! Αλίμονο να ήταν οι Κρητικοί δειλοί», είπε.
Αναφερόμενος στη συνεργάτιδα του ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως η υποχρέωση του καθενός να συμπεριφέρεται με αξιοπρέπεια δεν έχει να κάνει με το αν το άλλο πρόσωπο αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας ή όχι. «Ο λόγος που σας διέγραψε είναι ότι κάνατε 2 γυναίκες να κλαίνε», σημείωσε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης