Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος για υποκλοπές: «Ακόμα μία πράξη στη συγκάλυψη»

Φάμελλος για υποκλοπές: «Ακόμα μία πράξη στη συγκάλυψη»
Επισήμανε, μάλιστα, πως η ανακοίνωση του Αρείου Πάγου εκθέτει και τον πρωθυπουργό που είχε ζητήσει συγνώμη από τον Νίκο Ανδρουλάκη, για τον οποίο σήμερα (30/7) η κυρία Αδειλίνη λέει ότι ορθώς παρακολουθήθηκε
Για τη δεύτερη πράξη της συγκάλυψης ενός μεγάλου σκανδάλου, αυτό των υποκλοπών, μίλησε από το βήμα της Βουλής ο Σωκράτης Φάμελλος.
Εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, με αφορμή το πόρισμα της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τις παρακολουθήσεις, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «οφείλω να πω είναι ότι με εξέπληξε η συγκεκριμένη απόφαση και θεσμικά αναμέναμε την ολοκλήρωση της δικαστικής έρευνας για να χυθεί φως σε μια ιδιαίτερα σκοτεινή υπόθεση. Δυστυχώς , σήμερα μετά από την απόφαση αυτή, κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι έγινε αυτό. Αντίθετα υπήρξε ακόμα μία πράξη στη συγκάλυψη που επιχειρείται σε αυτό το μεγάλο σκάνδαλο δημοκρατίας. Κάτι που θα κλονίσει ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη των πολιτών προς τον θεσμό της δικαιοσύνης».
Επισήμανε, μάλιστα, πως η ανακοίνωση του Αρείου Πάγου εκθέτει και τον πρωθυπουργό που είχε ζητήσει συγνώμη από τον Νίκο Ανδρουλάκη, για τον οποίο σήμερα (30/7) η κυρία Αδειλίνη λέει ότι ορθώς παρακολουθήθηκε.
Ο Σωκράτης Φάμελλος διερωτήθηκε «μήπως άλλοι τελικά ήταν οι λόγοι που συγκεκριμένα πρόσωπα τέθηκαν στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ; Και ποιοι είναι τελικά αυτοί οι λόγοι; Ο κ. Μητσοτάκης έθεσε την ΕΥΠ υπό την εποπτεία του και για να μπει ο εκλεκτός του προϊστάμενος της ΕΥΠ. Άλλαξε τα κριτήρια διορισμού και ένας εκ των στενότερων συνεργατών του ο κ. Δημητριάδης ως γ.γ. του Πρωθυπουργού ήταν αυτός στον οποίο αναφερόταν ο κ. Κοντολέων. Δεν περιμέναμε να υιοθετηθεί αυτή η θεωρία της σύμπτωσης και από τους εισαγγελικούς λειτουργούς».

www.bankingnes.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης