Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αρβανίτης (ΣΥΡΙΖΑ) για δολοφονία του Καραϊβάζ: Η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη, παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης

Αρβανίτης (ΣΥΡΙΖΑ) για δολοφονία του Καραϊβάζ: Η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη, παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης
«Οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί περιμένουν απαντήσεις» τονίζει με νόημα ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
«Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού, η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη και η οικογένεια του δολοφονημένου δημοσιογράφου χωρίς δικαίωση εδώ και τρία και πλέον χρόνια», σημειώνει ο αντιπρόεδρος της Ευρωομάδα Left και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ  Κώστας Αρβανίτης σχετικά με την πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.
Όπως τονίζει ο Ευρωβουλευτής, «η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έχει συμπεριληφθεί επανειλημμένα στις εκθέσεις και τα ψηφίσματα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου και την ελευθερία του Τύπου, ενώ το γεγονός ότι παραμένει ανεξιχνίαστη έχει στηλιτευτεί με σκληρό τρόπο».

Η δήλωση του Κώστα Αρβανίτη:

«Αθώοι λόγω αμφιβολιών οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Καραϊβάζ.
Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού, η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη και η οικογένεια του δολοφονημένου δημοσιογράφου χωρίς δικαίωση εδώ και τρία και πλέον χρόνια.
Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έχει συμπεριληφθεί επανειλημμένα στις εκθέσεις και τα ψηφίσματα του ΕΚ για το κράτος δικαίου και την ελευθερία του Τύπου, ενώ το γεγονός ότι παραμένει ανεξιχνίαστη έχει στηλιτευτεί με σκληρό τρόπο.
Επαναλαμβάνουμε:

Η οικογένεια του θύματος περιμένει απαντήσεις.
Η κοινωνία περιμένει απαντήσεις.
Οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί περιμένουν απαντήσεις.»

www.babkingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης