Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Εκθέτει Μητσοτάκη και ΝΔ - Μήπως εργαλειοποιεί τους εργαζόμενους για να πετύχει κεκαλυμμένο εσωκομματικό μαχαίρωμα;

ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Εκθέτει Μητσοτάκη και ΝΔ - Μήπως εργαλειοποιεί τους εργαζόμενους για να πετύχει κεκαλυμμένο εσωκομματικό μαχαίρωμα;
"Θέλει μεγάλο θράσος ο Κασσελάκης να συγκρίνει τα χρέη της ΝΔ προς τις Τράπεζες, λόγω της μειώσεως της χρηματοδοτήσεως των κομμάτων επί Μνημονίων, με τα χρέη του ΣΥΡΙΖΑ προς εργαζομένους!!!", σημειώνει σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, Άδ. Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα
Εκθέτει τον Κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ, το κόμμα – μπαταχτσή, ο Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημειώνοντας πως "αντί να ασχοληθεί με το χάος που έχει εσκεμμένα προκαλέσει στο δημόσιο σύστημα υγείας, εξακολουθεί να… τουιτάρει για να επιτεθεί με κάθε αφορμή στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Πρόεδρό του", .
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του , μετά την ανάρτηση του Αδ. Γεωργιάδη, αναφέρει για τον υπουργό Υγείας ότι "το γνωρίζει βέβαια ότι με αυτά που γράφει ουσιαστικά εκθέτει τον Κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ, το κόμμα – μπαταχτσή, που έφθασε να χρωστάει περίπου μισό δισ. στις τράπεζες, με όποιες εξαρτήσεις και εξυπηρετήσεις αυτό συνεπάγεται… Στις ίδιες τράπεζες που τη διάσωσή τους πλήρωσε με αίμα ο ελληνικός λαός, στις ίδιες τράπεζες που ακόμα κρατάνε ομήρους δεκάδες χιλιάδες δανειολήπτες μέσω των fund και των servicers".
"Επειδή τίποτα δεν αποκλείεται, μήπως ο όψιμος συνδικαλιστής της δεκάρας Άδωνις Γεωργιάδης τονίζει πως «ο Κυρ. Μητσοτάκης, παρά την δεινή πράγματι οικονομική κατάσταση του Κόμματος, δεν διανοήθηκε ποτέ να αφήσει απλήρωτους εργαζομένους» για να θυμηθούμε όλοι τα οφειλόμενα δεδουλευμένα των εργαζομένων στον «Κήρυκα Χανίων», συμφερόντων και του προέδρου της ΝΔ; Μήπως εργαλειοποιεί τους εργαζόμενους για να πετύχει ένα κεκαλυμμένο εσωκομματικό μαχαίρωμα;", καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Γεωργιάδης σε Κασσελάκη: Χρωστάτε δώρα και μισθούς, αλλά πήγατε και για πολυτελείς διακοπές

"Θέλει μεγάλο θράσος ο Κασσελάκης να συγκρίνει τα χρέη της ΝΔ προς τις Τράπεζες, λόγω της μειώσεως της χρηματοδοτήσεως των κομμάτων επί Μνημονίων, με τα χρέη του ΣΥΡΙΖΑ προς εργαζομένους!!!", σημειώνει σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, Άδ. Γεωργιάδης, απαντώτας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Κ. Μητσοτάκης κύριε Κασσελάκη παρά την δεινή πράγματι οικονομική κατάσταση του Κόμματος, δεν διανοήθηκε ποτέ να αφήσει απλήρωτους εργαζομένους, όπως φυσικά και κανένας προηγούμενος Πρόεδρός μας….εσείς όχι μόνον τους χρωστάτε δώρα και μισθούς, αλλά πήγατε ταυτόχρονα και για πολυτελείς διακοπές για να δείξετε πόσο αδιάφορη η ταλαιπωρία τους σας είναι!", υπογραμμίζει ο κ. Γεωργιάδης.
αδ1_3.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης