Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σε Πτολεμαΐδα, Έδεσσα, Σκύδρα και Γιαννιτσά ο Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ να μιλήσει και πάλι στην κοινωνία

Σε Πτολεμαΐδα, Έδεσσα, Σκύδρα και Γιαννιτσά ο Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ να μιλήσει και πάλι στην κοινωνία
Οι συναντήσεις του Π. Γερουλάνου
Σε Πτολεμαΐδα, Έδεσσα, Σκύδρα και Γιαννιτσά περιόδευσε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, συνεχίζοντας την ουσιαστική επαφή με πολίτες που στηρίζεται στο τρίπτυχο «σχέδιο, διάλογος, λύσεις».
Ο κ. Γερουλάνος παρουσιάζει το πολιτικό του σχέδιo, «Αναγέννηση» για το ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα, με τους πολίτες να παίρνουν τον λόγο, στο πλαίσιο ενός ουσιαστικού διαλόγου.
«Υπάρχει η βάση για να μπορέσει, και πάλι, το ΠΑΣΟΚ να μιλήσει στην κοινωνία», ανέφερε ο κ. Γερουλάνος επισκεπτόμενος την Πτολεμαΐδα, την πόλη που βιώνει την κρίση της βίαιης απολιγνιτοποίησης.
Όπως τόνισε κατά τη συνάντησή του με μέλη του Εργατικού Κέντρου, η Κυβέρνηση, αντί να εντάξει και την τοπική κοινωνία στην εκμετάλλευση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, έσπευσε να την παραδώσει στα χέρια λίγων.
Ακόμη, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής συμμετείχε σε ανοιχτή συζήτηση με κατοίκους και φορείς στην Έδεσσα της Πέλλας. Στο επίκεντρο βρέθηκε η αλλαγή του διοικητικού και οικονομικού μοντέλου της χώρας, με τοπικά σχέδια ανάπτυξης που δεν θα σχεδιάζονται από το Μαξίμου, αλλά από τους ανθρώπους που ζουν στην κάθε περιοχή και νοιάζονται για τον τόπο τους.
Ο Παύλος Γερουλάνος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Τσεπκεντζή, καθώς και με την Κατερίνα Ιγνατιάδου, Δήμαρχο Σκύδρας, που ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του.
Νέα αγροτική πολιτική με κίνητρα και εργαλεία στους Έλληνες παραγωγούς για να ανταγωνιστούν τη διεθνή αγορά, στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, διαμόρφωση εθνικού σχεδίου για την Υγεία και την Παιδεία, ήταν οι προτεραιότητες που έθεσε ο κ. Γερουλάνος, ο οποίος ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Μακεδονία με μία ακόμη ανοιχτή συνάντηση με πολίτες, στην πόλη των Γιαννιτσών

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης