Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Του χάλασα τις διακοπές στη Μύκονο - Απεγνωσμένες αναρτήσεις εναντίον μου αντί να βρει λύσεις για απλήρωτους μισθούς

Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Του χάλασα τις διακοπές στη Μύκονο - Απεγνωσμένες αναρτήσεις εναντίον μου αντί να βρει λύσεις για απλήρωτους μισθούς
Η απάντηση του Άδ. Γεωργιάδη στον Στ. Κασσελάκη
Για απεγνωσμένες αναρτήσεις του Στ. Κασσελάκη εναντίον του κάνει λόγο ο υπουργός Υγείας, Άδ. Γεωργιάδης, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημειώνοντας πως "εάν ξόδευε τόση ενέργεια για να βρει λύση για τους απλήρωτους μισθούς και τα απλήρωτα δώρα στους εργαζομένους του, ίσως να κατάφερναν και αυτοί να πάνε διακοπές όπως αυτός".
Ο κ. Γεωργιάδης σε νέα του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ αναφέρει τα εξής: "ζητώ συγγνώμη από τον Στ. Κασσελάκη που του χάλασα τις διακοπές του στη Μύκονο και τον ανάγκασα να κάνει από χθες τόσες απεγνωσμένες αναρτήσεις εναντίον μου, αλλά α) δεν έβγαλαν εργαζόμενοι δικοί μου ή της ΝΔ ανακοίνωση εναντίον μας αλλά αντιθέτως έβγαλαν ανακοίνωση οι εργαζόμενοι των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και η ΕΣΗΕΑ ενάντιον του. Β) εάν αντί να κάνει τόσες αναρτήσεις εναντίον μου, ξόδευε τόση ενέργεια για να βρει λύση για τους απλήρωτους μισθούς και τα απλήρωτα δώρα στους εργαζομένους του, ίσως να κατάφερναν και αυτοί να πάνε διακοπές όπως αυτός…".
ad2_2.JPG
Επιπλέον, με αφορμή το πρωτοσέλιδο εφημερίδας που κυκλοφορεί την Κυριακή 4/8, ο κ. Γεωργιάδης σε άλλη ανάρτησή του σημειώνει ότι ο κ. Κασσελάκης "αύριο θα έχει πολύ δουλειά πάλι με το πληκτρολόγιό του, εκτός αν εξαφανισθεί πράγμα που το βλέπω πιο πιθανόν".

αδ3_1.JPG


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης