Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εσωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ - Στη Ζάκυνθο συνεχίζει τις περιοδείες του ο Γερουλάνος

Εσωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ - Στη Ζάκυνθο συνεχίζει τις περιοδείες του ο Γερουλάνος
Στη Ζάκυνθο ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Π. Γερουλάνος
Σχετικά Άρθρα
Συνεχίζει τις περιοδείες του σε όλη τη χώρα, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος Πρόεδρός του στις εσωκομματικές εκλογές του Οκτωβρίου,  Παύλος Γερουλάνος, για να παρουσιάσει το σχέδιό του για την Αναγέννηση της πατρίδας, μέσα από την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ.
Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα, Τρίτη 6/8, ο κ. Γερουλάνος μεταβαίνει στη Ζάκυνθο, όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο, Γιώργο Στασινόπουλο στο Δημαρχείο του νησιού.
Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, Κωνσταντίνο Καποδίστρια, αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Γεωργίας, Κτηνοτροφίας και Αλιείας, Κώστα Τσιριγώτη.
Τέλος, στις 20:00, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα συνομιλήσει με πολίτες σε στην Πλατεία Σολωμού.
Κύριο μέλημα του κ. Γερουλάνου, στο πλαίσιο του διαλόγου με πολίτες και φορείς, είναι να ακούσει τα μέλη των τοπικών κοινωνιών για τα προβλήματα και τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, εντοπίζοντας τις λύσεις που μπορεί να δώσει σε αυτά, το σχέδιο της «Αναγέννησης».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης