Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Ρόδο ο Γεωργιάδης - Απάντηση σε Κασσελάκη: Κωμικό ένας αρχηγός που δεν τολμά να διαγράψει τον Πολάκη να ισχυρίζεται ότι θα απέλυε Υπουργό του..

Στη Ρόδο ο Γεωργιάδης - Απάντηση σε Κασσελάκη: Κωμικό ένας αρχηγός που δεν τολμά να διαγράψει τον Πολάκη να ισχυρίζεται ότι θα απέλυε Υπουργό του..
Περιοδεία του Άδ. Γεωργιάδη στη Ρόδο
Σχετικά Άρθρα
Στη Ρόδο περιοδεύει σήμερα, Τετάρτη 7/8 ο υπουργός Υγείας, Άδ. Γεωργιάδης, ο οποίος δεν παραλείπει με ανάρτησή του να δώσει απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, με αφορμή το βίντεο που δημοσίευσε ο Στ. Κασσελάκης με τον διάλογο σε ανεβασμένους τόνους με γιατρούς σε νοσοκομείο της Κω.
"Είναι δίκαιο να γυρνάω τα νοσοκομεία, για να δω τα προβλήματα και να βρω λύσεις στις χρόνιες ελλείψεις -και θα βρω- και να διαβάζω αυτή την ανάρτηση από έναν άνθρωπο, που έναν μήνα τώρα κάνει διακοπές στη Μύκονο, έχοντας αφήσει τους εργαζομένούς του απλήρωτους και χωρίς το δώρο τους;
Και να μου κάνει κριτική για μία σκηνή ενός λεπτού, από μία περιοδεία σε Νοσοκομεία και ΚΥ πολλών ωρών, για την οποία οι παρόντες καλώς γνωρίζουν τί πραγματικά συνέβη", απάντησε ο κ Γεωργιάδης.
"Είναι όμως και κωμικό ένας αρχηγός που δεν τολμά να διαγράψει από το κόμμα του τον Π. Πολάκη, ο οποίος εδώ και μέρες κατηγορεί ως κλέφτρα την βουλευτή του κα Αθηνά Λινού και κάνει ότι δεν το βλέπει, να ισχυρίζεται ότι θα απέλυε Υπουργό του…", προσθέτει ο κ. Γεωργιάδης.
ad_10.JPG
Σημειώνεται ότι στη Ρόδο σήμερα (7/8) ο κ. Γεωργιάδης θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη του νησιού, κ. Χατζημάρκο και την Δήμαρχο, Α. Κολιάδη, ενώ θα επισκεφτεί το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου του νησιού, το Κέντρο Υγείας, αλλά και το Κ.Υ. Αρχαγγέλου και  Π.Π. Γενναδίου.

Η ανάρτηση Κασσελάκη


Βίντεο με όσα εκτυλίχθηκαν σε νοσοκομείο της ΚΩ, όπου ο κ. Γεωργιάδης είχε έναν έντονο διάλογο με γιατρούς και εργαζόμενους που του περιέγραψαν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να εργαστούν και την γενικότερη κατάσταση, δημοσίευσε στην πλατφόρμα «Χ» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης στις 6/8.
"Η εικόνα μιλάει από μόνη της (και δεν είναι η πρώτη φορά μπροστά στους «κάφρους» και τα «ανθρωπάκια» που σώζουν ζωές)", ήταν το σχόλιο του κ. Κασσελάκη που προκάλεσε τη σημερινή απάντηση του υπουργού Υγείας.
"Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν υπουργός κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφερθεί ποτέ έτσι σε δημόσιους λειτουργούς ή σε πολίτες, θα φεύγει την ίδια στιγμή", προειδοποιήσε ο κ. Κασσελάκης. www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης