Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσκεψη Κασσελάκη στο μαιευτήριο «Έλενα» - Υποστελεχωμένο νοσοκομείο, χωρίς κλιματισμό, με τεράστια λίστα αναμονής

Επίσκεψη Κασσελάκη στο μαιευτήριο «Έλενα» - Υποστελεχωμένο νοσοκομείο, χωρίς κλιματισμό, με τεράστια λίστα αναμονής
«Είναι άλλη μία επίσκεψη στην οποία βλέπουμε ότι το δημόσιο σύστημα υγείας έχει διαλυθεί με επιλογή, προφανώς, πολιτική»
Σχετικά Άρθρα
Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή τα παράπονα που εξέφρασαν οι εργαζόμενοι για τις συνθήκες εργασίας στο νοσοκομείο.
Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου τον ενημέρωσαν «για ένα πλήθος άλλων, ιδιαίτερων και σοβαρών, προβλημάτων, όπως για τις πολύμηνες καθυστερήσεις που παρατηρούνται για γυναικολογικές εξετάσεις, οι οποίες σχετίζονται με εμφανίσεις καρκίνου και φτάνουν μέχρι και το ένα έτος».
«Είναι άλλη μία επίσκεψη σε δημόσιο νοσοκομείο, στη “ναυαρχίδα” των μαιευτηρίων της χώρας μας. Εδώ που, κυριολεκτικά, δεν υπήρχε πόσιμο νερό για μέρες, που η λίστα αναμονής για γυναικολογικά χειρουργεία έχει φτάσει τον ένα χρόνο, που το προσωπικό βιώνει πραγματική απαξίωση αν και καταβάλλει υπέρογκες προσπάθειες με φιλότιμο» δήλωσε αρχικά ο Στ. Κασσελάκης.
«Είναι άλλη μία επίσκεψη στην οποία βλέπουμε ότι το δημόσιο σύστημα υγείας έχει διαλυθεί με επιλογή, προφανώς, πολιτική. Ο κ. υπουργός ας έρθει κι εδώ, σ’ αυτό το ιστορικό νοσοκομείο, να δει από κοντά τα προβλήματα. Επιτέλους, πρέπει να στελεχωθεί το δημόσιο σύστημα υγείας και πρέπει να μονιμοποιηθούν αυτοί οι άνθρωποι, το προσωπικό, που ζει σε ένα καθεστώς ομηρίας και δεν μπορεί να έχει στοιχειώδη οικογενειακό ή επαγγελματικό σχεδιασμό. Πρόκειται για πραγματική εργασιακή εκμετάλλευση δημόσιων λειτουργών  που κρατούν τις οικογένειές μας εν ζωή γενικά και που εδώ φέρνουν χαρά στις οικογένειες με τους τοκετούς. Αλλά κι αυτό μέσα σε συνθήκες που δεν αρμόζουν σε ανεπτυγμένη χώρα της Ευρώπης.
Προφανώς υπάρχει στήριξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε όλο το προσωπικό και πάνω απ’ όλα στην υγεία, που είναι ένα δικαίωμα του Έλληνα πολίτη», πρόσθεσε.​
Η ανάρτηση στο «Χ» μετά την επίσκεψη:

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης