Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Συστήνω στον πρωθυπουργό να διαβάσει το βιβλίο «Η νέα ψηφιακή παρακολούθηση»

Κασσελάκης: Συστήνω στον πρωθυπουργό να διαβάσει το βιβλίο «Η νέα ψηφιακή παρακολούθηση»
Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη
Σχετικά Άρθρα
Tο βιβλίο «Η νέα ψηφιακή παρακολούθηση» συστήνει στον πρωθυπουργό να διαβάσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκης, με αφορμή τη σχετική ανάρτηση του Κ. Μητσοτάκη.
Ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία συνοδεύει και με το εξώφυλλο του εν λόγω βιβλίου, σημειώνει πως «είναι πολύ θετικό ότι ο Πρωθυπουργός αναδεικνύει την αξία ενός βιβλίου στον ελεύθερο χρόνο των διακοπών μας. Δίπλα στα βιβλία που έδειξε ότι πήρε μαζί του στις διακοπές του, του συστήνω ένα ακόμη. Επειδή κανείς πρέπει να είναι ενημερωμένος για τις εξελίξεις στον τομέα του ενδιαφέροντός του, θα του πρότεινα να αρχίσει από αυτό. Καλή ανάγνωση και πρακτική εξάσκηση».
syriza_4.JPG

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Instagram έδειξε ότι πήρε μαζί του στις διακοπες 6 βιβλία, γράφοντας «να δω τι θα προφτάσω!!».
Πρόκειται για τα βιβλία:
-«Ξέρει η πάπια πού είναι η λίμνη», του συγγραφέα Χρήστου Χωμενίδη
-«The Centre Must Hold», του Γιαΐρ Ζίβαν, σύμβουλου εξωτερικής πολιτικής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ισραήλ, Γιαΐρ Λαπίντ
-«The Anxious Generation» του Αμερικανού ψυχολόγου Τζόναθαν Χάιντ, που μιλά για τη νέα γενιά γονέων, που μεγαλώνουν τα παιδιά τους στην εποχή των smartphones.
-«Το παιχνίδι της κλίμακας», της Βουλγάρας ιστορικού Μαρία Τοντόροβα, ένα βιβλίο για τα Βαλκάνια
-«The Coming Wave», του επιχειρηματία στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης Μουσταφά Σουλεϊμάν, ένα βιβλίο που μιλά για τη σύγχρονη τεχνολογία και το μέλλον της.
-«Justinian», του καθηγητή Πίτερ Σαρρή, ένα βιβλίο για τον αυτοκράτορα Ιουστινιανό.
MITS_2.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης