Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ζητάμε στοιχεία για τα εναέρια μέσα στην πυρκαγιά της Αττικής και η κυβέρνηση σφυρίζει...κλέφτικα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ζητάμε στοιχεία για τα εναέρια μέσα στην πυρκαγιά της Αττικής και η κυβέρνηση σφυρίζει...κλέφτικα
«Ο ελληνικός λαός δικαιούται την αλήθεια και δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβριο για τα συγκεκριμένα στοιχεία», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Σχετικά Άρθρα
«Επί δύο ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά συγκεκριμένα στοιχεία για τη χρήση των εναέριων μέσων στην πυρκαγιά της Αττικής και η κυβέρνηση «σφυρίζει κλέφτικα», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνονατς ότι ο λαός δεν μπορεί να περιμένει τη συζήτηση στη Βουλή τον Σεπτέμβριο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του με αφορμή τις δηλώσεις από κυβερνητικές πηγές ότι θα ζητήσει η κυβέρνηση να γίνει συζήτηση στη Βουλή τον Σεπτέμβριο, ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί και ο σχετικός απολογισμός και μάλιστα «επί τη βάσει στοιχείων και πραγματικών δεδομένων και όχι με πολιτικά τσιτάτα», αναφέρει ότι «για στοιχεία μιλούν, στοιχεία ζητάμε».
Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να «τα δώσουν εγκαίρως, για να έχουμε όλοι τα ακριβή δεδομένα» και επαναλαμβάνει:
«1. Ζητούμε από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ/ΠΣ) να δώσει τα τηλεματικά δεδομένα όλων των εναερίων μέσων που επιχείρησαν στην Αττική από την Κυριακή 11 Αυγούστου μέχρι και την Τρίτη 13/8.
2. Ζητούμε αντίγραφο του Πληροφοριακού Συστήματος "Engage" σχετικά με τα εναέρια και επίγεια μέσα.
3. Ζητούμε να μας χορηγηθεί αντίγραφο του Πρακτικού συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της 12ης Αυγούστου».
«Ο ελληνικός λαός δικαιούται την αλήθεια και δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβριο για τα συγκεκριμένα στοιχεία», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης