Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Ντρέπεται και η ντροπή για τις ύβρεις και την απαξίωση προς τους αστυνομικούς από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ελληνική Λύση: Ντρέπεται και η ντροπή για τις ύβρεις και την απαξίωση προς τους αστυνομικούς από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ
"H  ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ «έστησαν» άλλη μία αντιπαράθεση για να αποπροσανατολίσουν και να συσπειρώσουν τα κομματικά τους ακροατήρια", σημειώνει η Ελληνική Λύση
Σχετικά Άρθρα
"Ντρέπεται και η ντροπή για τις ύβρεις και την απαξίωση προς τους Έλληνες αστυνομικούς από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ", σχολιάζει η Ελληνική Λύση, στη σκιά της κόντρας των δύο κομμάτων με αφορμή την επίθεση του ευρωβοτυλευτή Ν. Παππά κατά αστυνομικών.
Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, "την ώρα που η Ελλάδα φλέγεται, από την Αττική μέχρι τους Φούρνους Ικαρίας, η κοινωνία φτωχοποιείται και η δημόσια ασφάλεια διακυβεύεται, η Ν.Δ. με τον ΣυΡιζΑ «έστησαν» άλλη μία αντιπαράθεση για να αποπροσανατολίσουν και να συσπειρώσουν τα κομματικά τους ακροατήρια.
Από τη μία η Ν.Δ. που δίνει στους Έλληνες αστυνομικούς μισθούς πείνας και τους στερεί βασικά δικαιώματα, αλλά και την απαραίτητη υποστήριξη για να αντιμετωπίσουν την βαριά εγκληματικότητα.
Από την άλλη ο ΣυΡιζΑ, που απασχολεί δεκάδες αστυνομικούς για την ασφάλεια των στελεχών του, αλλά δεν χάνει ευκαιρία να τους εξυβρίζει!"
"Ντρέπεται και η ντροπή για τα αίσχη και των δυο εις βάρος των Ελλήνων αστυνομικών", καταλήγει η Ελληνική Λύση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης