Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα τροπή στην υπόθεση του Νίκου Παππά - Το θερμό επεισόδιο με τον αστυνομικό που ήταν... μέλος της ΝΔ

Νέα τροπή στην υπόθεση του Νίκου Παππά - Το θερμό επεισόδιο με τον αστυνομικό που ήταν... μέλος της ΝΔ
Το επεισόδιο του Νίκου Παππά με τον αστυνομικό έλαβε μεγάλες διαστάσεις σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τη χώρα καθώς η Αττική μέτρα τις πληγές από τη φωτιά που ξέσπασε στον Βαρνάβα και έφτασε έως το Χαλάνδρι
Σχετικά Άρθρα

(upd) Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, και τα… γαλλικά που αντάλλαξε με αστυνομικό, μέσω γραπτών μηνυμάτων.
Ειδικότερα, όπως προκύπτει από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, ο εν λόγω αστυνομικός ήταν μέλος της ΝΔ, και είχε διαγραφεί από τα μητρώα το 2019, λόγω χυδαίων αναρτήσεων του.
«Τον αστυνομικό που έβρισε τον Νίκο Παππά, τον είχα ξεμπροστιάσει το 2019 γι’ αυτή του την ανάρτηση. Μετά από αυτό η ΝΔ τον διέγραψε. Αλήθεια, ανήκει ακόμα στην Ελληνική Αστυνομία;», ανέφερε σε ανάρτησή της, η Έλενα Ακρίτα, φιλοξενώντας φωτογραφία από την ανάρτηση που είχε κάνει τότε ο αστυνομικός που έγραφε: «Θα παρακαλέσω ευγενικά για τελευταία φορά όποιοι κόπροι δεν πρεσβεύουν τις αρχές, τις αξίες και τα πιστεύω της Νέας Δημοκρατίας να αποχωρήσουν από μόνοι τους από το προφίλ μου γιατί από αύριο θα τους ξεσκίσω ό,τι έχουν και δεν έχουν».
Akrita.JPG
Η... διαγραφή από τη ΝΔ

Πάντως, στο προφίλ του στα social media, ο εν λόγω αστυνομικός ισχυρίζεται ότι παραμένει μέλος της ΝΔ, δηλώνοντας τον... αριθμό μητρώου μέλος Νέας Δημοκρατίας...
Iliopoulos_fb.JPG
Το θερμό επεισόδιο

Αξίζει να σημειωθεί πως το επεισόδιο του Νίκου Παππά με τον αστυνομικό έλαβε μεγάλες διαστάσεις σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τη χώρα,  καθώς η Αττική μέτρα τις πληγές από τη φωτιά που ξέσπασε στον Βαρνάβα και έφτασε έως το Χαλάνδρι.
Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής φέρεται να έστειλε γραπτά μηνύματα αλλά και ηχητικό προς τον αστυνομικό.
Pappas_SMS.webp
Μάλιστα, στο ηχητικό, ο ευρωβουλευτής ακούγεται στο ηχητικό να λέει, απευθυνόμενος προς τον αστυνομικό: «Μην έρθω στη Θεσσαλονίκη και σε τελειώσω, σκουπίδι. Καλό ψόφο σε ό,τι αγαπάς».
Επί του παρόντος, δεν έχει γνωστό τι προηγήθηκε... καθώς ο αστυνομικός έκανε μπλοκ τον Νίκο Παππά και πλέον η μεταξύ τους συνομιλία τους δεν είναι διαθέσιμη...

Σιωπή από ΣΥΡΙΖΑ- Στο πλευρό του Νίκου Παππά, ο Παύλος Πολάκης

Ενώ επικρατεί σιωπή στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού  δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση, στο πλευρό του Νίκου Παππά τάσσεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.
«Με το ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ χωρις δευτερη κουβεντα!!
Ο καλος θελει καλυτερο κι ο κακος θελει χειροτερο,οπως εχω πει πολλες φορες!!» σχολιάζει ο κ. Πολάκης σε πρόσφατη ανάρτηση του στα social media.

Ρωμανός (ΝΔ): Δεν είναι τυχαία η πλήρης αφωνία Κασσελάκη για τις δηλώσεις του Ν. Παππά

Την αφωνία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ό,τι αφορά την επίθεση του ευρωβουλευτή του κόμματος, Ν. Παππά, σε αστυνομικούς, σχολιάζει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Ν. Ρωμανός, σημειώνοντας ότι δεν είναι τυχαία, αφού αυτό το ήθος εκφράζουν τον ίδιο τον κ. Κασσελάκη και το κόμμα της Αξιωματικης Αντιπολίτευσης.
Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Ρωμανός, «σε λίγο συμπληρώνονται 48 ώρες από την αποκάλυψη των άθλιων φραστικών επιθέσεων και απειλών του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, κατά των αστυνομικών και της ανακοίνωσης με την οποία η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής την καταδίκαζε.
Προφανώς, η πλήρης αφωνία του κ. Κασσελάκη, που καθημερινά σπάει το ένα ρεκόρ αναρτήσεων μετά το άλλο, δεν είναι τυχαία. Ούτε μισή διαγραφή α λα Πολάκη, ούτε υπόνοια καταδίκης, ούτε κουβέντα για τον αχαρακτήριστο ευρωβουλευτή του. Ούτε μια συγγνώμη για τα μάτια του κόσμου».
«Καταφανώς αυτή η προσβλητική για τους χιλιάδες αστυνομικούς συμπεριφορά, αυτές οι άθλιες επιθέσεις και αυτό το ήθος εκφράζουν τον ίδιο τον κ. Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει ο κ. Ρωμανός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης