Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στις «πηγές» ΝΔ για τον Κικίλια: Λογική «αρένας» για τον αποπροσανατολισμό της συζήτησης

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στις «πηγές» ΝΔ για τον Κικίλια: Λογική «αρένας» για τον αποπροσανατολισμό της συζήτησης

Ο ΣΥΡIZA αφήνει αιχμές και την καταστροφική πυρκαγιά στη Βορειανατολική Αττική

Σχετικά Άρθρα
Για «τοξικότητα», υποτιμητικές εκφράσεις και διαστρέβλωση της πραγματικότητας, «κατηγορεί» την κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, η αξιωματική αντιπολίτευση, απαντώντας σε κυβερνητικές «πηγές» εκτοξεύει -εκ νέου- αιχμές για την αντίδραση του κρατικού μηχανισμού στην πυρκαγιά που ξέσπασε στον Βαρνάβα και τελικά επεκτάθηκε μέχρι το Χαλάνδρι.
«Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ο Β. Κικίλιας είναι ακόμη υπουργός, όταν στη βάση του δικού του σχεδιασμού Πολιτικής Προστασίας, μια δασική πυρκαγιά έλαβε τεράστιες διστάσεις και έπληξε αστικές περιοχές μέσα στην Αττική.
Καμία ουσιαστική απάντηση δεν έχει δώσει η κυβέρνηση της ΝΔ στην αξιωματική αντιπολίτευση σχετικά με τις πραγματικές αιτίες της καταστροφής. Όλο λόγια και ύφος και από συγκεκριμένα στοιχεία τίποτα» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, «αντί για επίσημες απαντήσεις, επιστρατεύτηκαν τώρα και "κυβερνητικές πηγές" για να προσδώσουν στην πολιτική αντιπαράθεση τοξικότητα από την πλευρά της κυβέρνησης, υποτιμητικές εκφράσεις για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Μια λογική "αρένας" για τον αποπροσανατολισμό της συζήτησης, όταν ο ελληνικός λαός δικαιούται πλήρη ενημέρωση.
Μακάρι με την ίδια ζέση και αποτελεσματικότητα να απέτρεπε την εξάπλωση της πυρκαγιάς. Ίσως να είχαν σωθεί πολλά σπίτια και περιουσίες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης