Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λάλη: «Δέχομαι απειλές γιατί δεν δίνω την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ», λέει η επιλαχούσα στο Επικρατείας του κόμματος

Λάλη: «Δέχομαι απειλές γιατί δεν δίνω την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ», λέει η επιλαχούσα στο Επικρατείας του κόμματος
Η κυρία Λάλη με δήλωσή της, ξεκαθαρίζει πως αν χρειαστεί, η ίδια πρόκειται να τιμήσει την θέση της στο ψηφοδέλτιο και ορκιστεί βουλευτής. Η ίδια παραπέμπει δε εκ νέου στην από τον περασμένο Μάρτιο τοποθέτησή της της για το θέμα
Αμετακίνητη εμφανίζεται η Ζωρζέτα Λάλη, μπροστά στο ενδεχόμενο να παραιτηθεί από τη θέση της ως επιλαχούσα βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου μετά και την παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου, να ανοίξει ο δρόμος για να μπει ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, στη Βουλή.
Η κυρία Λάλη με δήλωσή της, ξεκαθαρίζει πως αν χρειαστεί, η ίδια πρόκειται να τιμήσει την θέση της στο ψηφοδέλτιο και ορκιστεί βουλευτής. Η ίδια παραπέμπει δε εκ νέου στην από τον περασμένο Μάρτιο τοποθέτησή της της για το θέμα.
Μάλιστα η ίδια δηλώνει πως στο πλαίσιο αυτό έλαβε απειλές για την ίδια και την οικογένειά της «γιατί δεν δίνει την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά η δήλωση της Ζωρζέτας Λάλη:

«Όπως δήλωσα και τον περασμένο Μάρτιο, αν συντρέξουν οι συνταγματικές προϋποθέσεις, έχω σκοπό να τιμήσω την εμπιστοσύνη των εκλογέων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο οποίο συμμετείχα, από τα έδρανα της Βουλής.
»Επ’ ευκαιρία να σας πω ότι έλαβα, καθώς και η οικογένειά μου, απ’ ευθείας απειλή από τον κ. Νικόλαο Αυλιανό γιατί δεν δίνω την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Το έγραψε επώνυμα και με φωτογραφία στο site της ηλεκτρονικής Αυγής την περασμένη Τρίτη και όταν τον έψαξα στο FB διαφημίζει τις κυνηγετικές του ικανότητες, άρα οπλοφορεί. Θα έπρεπε η Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικοί στα όσα δημοσιοποιούν».

Τι απαντούν στελέχη της Αυγής

Από την πλευρά τους, στελέχη της Αυγής απάντησαν στην αναφορά της Ζωρζέτας Λάλη περί απειλών υποστηρίζοντας πως δεν δημοσίευσαν κάτι σχετικό.
«Δεν υπάρχει σχετικό άρθρο στην Αυγή. Ποτε δεν υπήρξε και ούτε θα μπορούσε να υπάρξει. Είναι ψευδής η αναφορά», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση από την Νίνα Κασιμάτη

Για «αναξιοπρεπή θέληση» της Ζωρζέτας Λάλη να γίνει βουλευτής «κλέβοντας μια έδρα από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ» έκανε λόγο σε ανάρτησή της η Νίνα Κασιμάτη, που ανήκει στον στενό κύκλο των υποστηρικτών του κ. Κασσελάκη. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης