Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε Μαρινάκη: Όταν ακούγεται η λέξη «υπόκοσμος», συνηθίζει ο κόσμος να κοιτά προς την κυβέρνηση

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε Μαρινάκη: Όταν ακούγεται η λέξη «υπόκοσμος», συνηθίζει ο κόσμος να κοιτά προς την κυβέρνηση
Για  άλλη μια χρονιά από τις5  που κυβερνά ο Κυρ. Μητσοτάκης, οι πολίτες είναι που φταίνε για τις πυρκαγιές, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Σχετικά Άρθρα
«Ο κ. Μαρινάκης δεν είναι η φωνή της κοινής λογικής. Είναι η φωνή της κυβέρνησής του, που για να συγκαλύψει πλευρές της πολιτικής της προσπαθεί να «βαθύνει» προπαγανδιστικά τη ρηχή υδατοδεξαμενή στο σπίτι του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, μήπως και καταφέρει να αποστρέψει από πάνω της το βλέμμα της κοινωνίας», απαντά το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του, με αφορμή την τηλεοπτική συνέντευξη του Π. Μαρινάκη, τον χαρακτηρίζει «τοξικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης των «μηδενικών ευθυνών».
Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «τόσα μέσα, τόσα χρήματα, τέτοιος σχεδιασμός και 4.000 πυρκαγιές, από τις οποίες μία βρήκε να ξεφύγει και -κοίτα να δεις- ήταν αυτή που έκαψε τη μισή Αττική, φτάνοντας μέχρι το Χαλάνδρι. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έδωσε την εξήγηση: 8 στα 10 οικόπεδα ήταν ακαθάριστα.
Κι έτσι, για άλλη μια χρονιά από τις πέντε που κυβερνά ο Κυρ. Μητσοτάκης, οι πολίτες είναι που φταίνε και όχι η κυβέρνησή του. Ας μας πουν, όμως, και πόσες διμοιρίες ΜΑΤ και αστυνομικοί συνόδεψαν χθες τον Κυρ. Μητσοτάκη στα καμένα και να απαντήσουν, αν μπορούν, για τον εκφοβισμό πολίτη από άνδρα των ΜΑΤ.
Μάταια, επίσης, ο τοξικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης των «μηδενικών ευθυνών», προσπάθησε να υπερασπιστεί την τιμή του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Όταν ακούγεται η λέξη «υπόκοσμος», συνηθίζεται ο κόσμος να στρέφει προς τη μεριά της κυβέρνησης, να δει τι έγινε πάλι».
Κλείνοντας, εν είδει υστερόγραφου, ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει εκ νέου το ερώτημα «ποιο τοξικό μέλος της κυβέρνησης πλήρωσε για τη διαμονή του στο Λαγονήσι μόνο μετά από σχετικό δημοσίευμα;​».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης