Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση για Μητσοτάκη: Μην ξεχάσει στη Θεσσαλονίκη να χρησιμοποιήσει το μετρό που εγκαινιάζει κάθε χρόνο

Ελληνική Λύση για Μητσοτάκη: Μην ξεχάσει στη Θεσσαλονίκη να χρησιμοποιήσει το μετρό που εγκαινιάζει κάθε χρόνο
"Η κυβέρνηση που διέλυσε τις δημόσιες συγκοινωνίες, δεν θα έπρεπε να «πανηγυρίζει», αλλά να απολογείται",  σημειώνει η Ελληνική Λύση
Σχετικά Άρθρα
Κ. Μητσοτάκης θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός της αποβιομηχανοποίησης και της «αντιπαραγωγής»", υπογραμμίζει η Ελληνική Λύση, με αφορμή την αυριανή επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη και όσα ανεφερε για το μετρό από το Κορωπί.
Όπως αναφέρει η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της "ο κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στην Θεσσαλονίκη να μην ξεχάσει να χρησιμοποιήσει το μετρό που ο ίδιος εγκαινιάζει κάθε χρόνο, το οποίο αν χτιζόταν με τα λόγια, θα είχε φτάσει στην Χαλκιδική!
Να μην λησμονήσει επίσης να επισκεφθεί τα «φουγάρα» των «εμβληματικών επενδύσεων» που ίδιος είχε εξαγγείλει, όπως το εργοστάσιο κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων, το περιβόητο Data Center ισχυρής πολυεθνικής κλπ.".
πρωθυπουργός, ο οποίος οδήγησε σε κλείσιμο ακόμα και ιστορικές βιομηχανίες της Μακεδονίας, ενώ με τις αυτοκτονικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας επέφερε τεράστιο πλήγμα στον παραγωγικό ιστό και την πραγματική οικονομία, δεν πείθει πλέον κανέναν", καταλήγει η Ελληνική Λύση.

Η κυβέρνηση που διέλυσε τις δημόσιες συγκοινωνίες έπρεπε να απολογείται

Σε ξεχωριστή της ανακοίνωση η Ελληνική Λύση αναφέρει πως "την στιγμή που διεθνή μέσα εγκαλούν τη ΝΔ για συγκάλυψη στο εθνικό έγκλημα των Τεμπών και η Ελλάδα παραμένει πρακτικά χωρίς σιδηρόδρομο, ενώ λεωφορεία γεμάτα με επιβάτες αναφλέγονται, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός φωτογραφίζονται στο αμαξοστάσιο Κορωπίου με «πανηγυρική διάθεση».
Η κυβέρνηση που διέλυσε τις δημόσιες συγκοινωνίες, δεν θα έπρεπε να «πανηγυρίζει», αλλά να απολογείται".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης