Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης από Χανιά: Εγκληματική κυβερνητική ευθύνη για τον ΒΟΑΚ – Είμαστε κοντά στις οικογένειες των θυμάτων

Κασσελάκης από Χανιά: Εγκληματική κυβερνητική ευθύνη για τον ΒΟΑΚ – Είμαστε κοντά στις οικογένειες των θυμάτων

Δεν μπορούμε να ανεχτούμε την κατάσταση αυτή άλλο

Σχετικά Άρθρα
Προσερχόμενος στη Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος όπου πραγματοποίησε σύσκεψη για θέματα που απασχολούν το κόμμα, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, ο κ. Κασσελάκης δήλωσε συγκλονισμένος από την επικοινωνία του με τους συγγενείς των θυμάτων και μιλώντας για το τραγικό συμβάν, είπε ότι πρόκειται για ζήτημα «δικαιοσύνης απέναντι σε αυτό το οποίο βίωσαν αυτές οι οικογένειες, που είναι ένας συνδυασμός εργασιακής εκμετάλλευσης στα παιδιά τους και εγκληματικής κυβερνητικής ευθύνης για τον ΒΟΑΚ.
Καλό είναι τα πράγματα να λέγονται με το όνομά τους.
Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν παιδιά και δη ανήλικα παιδιά, 15χρονα, σε εκδήλωση, σε γάμο πολιτικών παραγόντων και να μη μιλάει κανείς.
Αυτή τη στιγμή οι οικογένειες αδυνατούν να βρουν μάρτυρες, από φόβο και αντίποινα, ώστε να πουν πότε έφυγαν τα παιδιά τους από τον χώρο εργασίας».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε το γεγονός ότι παιδιά φτάνουν 12:00 το μεσημέρι και φεύγουν 3 και 5 τα ξημερώματα, από την εργασία τους, «μερικές φορές χωρίς ένσημα και η κοπέλα που βρίσκεται στη ΜΕΘ αυτή τη στιγμή, έφτασε στις 3 το μεσημέρι και πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της στις 8 την επόμενη το πρωί, ότι έφευγε από τη δουλειά της.
Και όλα αυτά για 80 ευρώ την ημέρα.
Αυτό είναι το μεροκάματο των παιδιών που σκοτώθηκαν σε μία καρμανιόλα που είναι ο ΒΟΑΚ.
Δεν μπορούμε να ανεχτούμε την κατάσταση αυτή άλλο, δεν μπορεί αυτή η χώρα να είναι ανάλγητη, είτε είναι τα παιδιά στο τροχαίο, είτε ήταν τα παιδιά στα Τέμπη», είπε ο κ. Κασσελάκης.
Ο κ. Κασσελάκης, κάλεσε όσους έχουν γνώση από τη συγκεκριμένη υπόθεση να μιλήσουν, να είναι μάρτυρες στο πλευρό των οικογενειών αυτών των θυμάτων και συγχρόνως να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη, «ούτε από υλικό που μπορεί να υπάρχει από κάμερες, ούτε φυσικά από ανθρώπους που έχουν γνώση του γεγονότος.
Είναι απαράδεκτο ο Θοδωρής που σκοτώθηκε να μην μπορεί να λάβει έξοδα κηδείας από αυτό το κράτος επειδή δεν είχε αρκετά ένσημα, ως φοιτητής» είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης