Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση της Νίκης στις προκλήσεις Tatar: Δικαίωμα στην άμυνα – Να καταργηθεί η Διακήρυξη των Αθηνών

Απάντηση της Νίκης στις προκλήσεις Tatar: Δικαίωμα στην άμυνα – Να καταργηθεί η Διακήρυξη των Αθηνών

Η ανασυγκρότηση του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος αποτελεί μονόδρομο

Σχετικά Άρθρα
Την κατάργηση της Διακήρυξης των Αθηνών ζητά το πολιτικό κόμμα Νίκη με ανακοίνωσή του, επ’ αφορμή και των προκλητικών δηλώσεων και απαιτήσεων του ηγέτη του ψευδοκράτους Tatar.

Δικαίωμα στην άμυνα

Την ώρα που η Κυβέρνηση καλλιεργεί ψευδαισθήσεις για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, ο κατοχικός ηγέτης Tatar μετά την απαίτηση για ένταξη του ψευδοκράτους στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως ανεξάρτητη κρατική οντότητα, ζητά τώρα και την ενίσχυση της τουρκικής κατοχικής στρατιωτικής δύναμης στην Κύπρο.
Την ίδια ώρα, η Τουρκία κατηγορεί συνεχώς την Ελλάδα για παραβίαση των Διεθνών Συνθηκών στο θέμα της στρατικοποίησης των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, εγκαθιστά νέες μονάδες στα μικρασιατικά παράλια απέναντι από την Κύπρο και προβαίνει σε αναβάθμιση των στρατιωτικών υποδομών σε ολόκληρο το κατεχόμενο τμήμα.
Η Διακήρυξη των Αθηνών έχει νομιμοποιήσει τις παράλογες απαιτήσεις και διεκδικήσεις της Τουρκίας.
Θα πρέπει να καταργηθεί άμεσα και να δούμε σοβαρά το θέμα της εθνικής μας άμυνας σε συνεργασία με την Κυπριακή Δημοκρατία.
Η ανασυγκρότηση του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος αποτελεί μονόδρομο για την επιβίωση του Ελληνισμού απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης