Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Από απόσταση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ο Κασσελάκης, απών ο Τσίπρας - Νέος Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος

Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Από απόσταση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ο Κασσελάκης, απών ο Τσίπρας - Νέος Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος
Ο Γιάννς Σαρακιώτης προαλείφεται για νέος Κοινβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης συγκάλεσε εκτάκτως την Κοινοβουλευτική Ομάδα για σήμερα 27/8 το απόγευμα στις 6, όπου αναμένεται να τοποθετηθεί μέσω ίντερνετ, αφού βρίσκεται στην Κρήτη.
Αν και έχει κυκλοφορήσει η φήμη πως έχει στείλει γραπτή επιστολή, στενοί συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, διαρρέουν στον ηλεκτρονικό Τύπο πως από τις 3 το μεσημέρι έχουν καταθέσει αίτημα προς τη Βουλή, ώστε να διευκολυνθεί τεχνικά η διαδικτυακή σύνδεση με την αίθουσα της Γερουσίας.

Απών ο Τσίπρας, παρούσα η Λινού - Νέος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο Σαρακιώτης

Η κίνηση Κασσελάκη να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα έχει φουντώσει διάφορα σενάρια, την ώρα που στενοί συνεργάτες προοικονομούν σημαντικές αλλαγές.
Επίκεινται σημαντικές αλλαγές στους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Documento ο μέχρι πρότινος συντονιστής των Τομεαρχών, Γιάννης Σαρακιώτης αναλαμβάνει μία από τις τρεις θέσεις των εκπροσώπων.
Τη θέση του αναμένεται να πάρει η Γιώτα Πούλου, η οποία μέχρι σήμερα έχει τη θέση της Τομεάρχη Εσωτερικών.
Στη συνεδρίαση δεν έχει προσκληθεί ο Παύλος Πολάκης.
Απεναντίας, θα παρευρεθεί η Αθηνά Λινού, όπως άλλωστε και όλοι οι υπόλοιποι βουλευτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα παραστεί ούτε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης