Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για ΒΟΑΚ και ΕΣΥ: Ανεπαρκείς, Αδιόρθωτοι, αλαζόνες

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για ΒΟΑΚ και ΕΣΥ: Ανεπαρκείς, Αδιόρθωτοι, αλαζόνες
"Όταν έχουν γίνει στάχτη 105.000 στρέμματα στην Αττική, αποτελεί πρόκληση στην κοινή λογική ο κ. Μαρινάκης να επικαλείται τα πόσα drones αγόρασε η κυβέρνηση για την πρόληψη των πυρκαγιών", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ
"Ανεπαρκείς, Αδιόρθωτοι, αλαζόνες" τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για ΒΟΑΚ, ΕΣΥ και  πυρκαγιές, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Π. Μαρινάκη.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, "αντί να απολογείται για την καρμανιόλα που λέγεται ΒΟΑΚ και να ζητά συγγνώμη για τα θύματα, ο τοξικός κυβερνητικός εκπρόσωπος τόλμησε να ξεστομίσει απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά του Πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, επειδή έπραξε το αυτονόητο: να ασκήσει κριτική για τα όσα δεν έχει κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη ως προς το έργο και να ενημερωθεί από τους συγγενείς των θυμάτων για το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στα Χανιά την περασμένη βδομάδα. Όπως επίσης και για τους εκβιασμούς που δέχονται ώστε να μην αναζητήσουν τις ευθύνες για το τραγικό συμβάν. Κι όλα αυτά από τον κ. Μαρινάκη, που παριστάνει τον θεματοφύλακα της δημοκρατίας…
Από 'κει και πέρα, είναι θλιβερό να ακούει κανείς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να μιλά για τις… προσπάθειες της κυβέρνησης για τη βελτίωση του ΕΣΥ, όταν έχουμε φτάσει στο σημείο να καταρρέουν οι ίδιοι οι γιατροί που εργάζονται σε αυτό ή όταν, μόλις χθες, κατέρρευσε τμήμα της οροφής στο Νοσοκομείο της Λάρισας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ασθενή".
" Και βεβαίως, όταν έχουν γίνει στάχτη 105.000 στρέμματα στην Αττική, αποτελεί πρόκληση στην κοινή λογική ο κ. Μαρινάκης να επικαλείται τα πόσα drones αγόρασε η κυβέρνηση για την πρόληψη των πυρκαγιών. Ανεπαρκείς, Αδιόρθωτοι, αλαζόνες", καταλήγει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης