Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Ξήλωσα τη Λινού, γιατί δεν με κάλυψαν οι εξηγήσεις της – Αιχμές για Τσίπρα

Κασσελάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Ξήλωσα τη Λινού, γιατί δεν με κάλυψαν οι εξηγήσεις της – Αιχμές για Τσίπρα
«Δεν είμαι εισαγγελέας, αλλά υπάρχουν πράγματα που θα έπρεπε να είχαν διερευνηθεί πριν από την ενσωμάτωσή της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης
Τους λόγους για τους οποίους ζήτησε από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού να παραδώσει την έδρα της αποκάλυψε ο πρόεδρος του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης.
Όπως είπε, «Ζήτησα από την Αθηνά Λινού να παραδώσει την έδρα της, δεν με κάλυψαν οι εξηγήσεις της», προσθέτοντας (στο Mega) ότι ακόμα δεν έχει λάβει απάντηση.
«Δεν είμαι εισαγγελέας, αλλά υπάρχουν πράγματα που θα έπρεπε να είχαν διερευνηθεί πριν από την ενσωμάτωσή της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε, αφήνοντας αιχμές στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συγκρότησε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Για Πολάκη…

Επιπλέον, προχώρησε σε κίνηση προσέγγισης με τον Παύλο Πολάκη, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι το πρόβλημα με τον βουλευτή είναι η συμπεριφορά του.
«Το ζήτημα της κ. Λινού είναι τελείως διαφορετικό από εκείνο του κ. Πολάκη, το οποίο αφορά τους τόνους του μέσα στο Κοινοβούλιο» σημείωσε και συμπλήρωσε:
«Θυμήθηκα τη φράση του προέδρου της Βουλής κ. Τασούλα που αποκάλεσε τον κ. Πολάκη “ζήτουλα”.
Δεν ανεχόμαστε από κανέναν στης ΝΔ να μας κουνάει το δάκτυλο. Εκείνοι είναι που δεν διαγράφουν βουλευτές τους που δεν ξέρουν αν το γένος μου είναι θηλυκό ή αρσενικό, που δεν λένε τίποτα για το χρέος της ΝΔ (μισό δισ. ευρώ), που έχουν υπουργούς να αποκαλούν “ανθρωπάκια” τους υγειονομικούς και να λένε ‘ουστ’. Είναι απαράδεκτος ο χαρακτηρισμός του κ. Τασούλα για τον Παύλο».

Για Φάμελλο…

Αναφορικά με την αντικατάσταση του Σωκράτη Φάμελλου από τον Νίκο Παππά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε και επισήμως πως δεν αιφνιδίασε τον πρώην πρόεδρο της Κ.Ο. διότι του είχε μεταφέρει τις σκέψεις του εδώ κι ένα μήνα.
Εν προκειμένω, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις 28 Ιουλίου ο κ. Κασσελάκης είχε ζητήσει από τον κ.Φάμελλο να του πει τι τον ενδιαφέρει να αναλάβει στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής ομάδας εάν τον αντικαταστήσει στην προεδρία, χωρίς όμως να λάβει απάντηση.
Ο κ. Κασσελάκης χαρακτήρισε είδηση τη φράση του κ. Φάμελλου ότι είχε διαφωνήσει με τον πρόεδρο από την πρώτη εβδομάδα της εκλογής του…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης