Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Άμεση παραίτηση της κυβέρνησης μετά την απελευθέρωση των Πακιστανών βιαστών στη Μύκονο – Είναι επικίνδυνοι

Ελληνική Λύση: Άμεση παραίτηση της κυβέρνησης μετά την απελευθέρωση των Πακιστανών βιαστών στη Μύκονο – Είναι επικίνδυνοι

Καταπέλτης η ανακοίνωση του κόμματος για το νόμο Φλωρίδη

Σχετικά Άρθρα
«Εδώ και μήνες, η Ελληνική Λύση καταγγέλλει ότι ο νόμος Φλωρίδη οδηγεί στην απελευθέρωση βιαστών, δολοφόνων, κακοποιητών και άλλων επικίνδυνων εγκληματιών.
Είχαμε ζητήσει την άμεση αποπομπή του αρμόδιου υπουργού από την κυβέρνηση», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.
Σύμφωνα με την Ελληνική Λύση, «τότε, το σύστημα προπαγάνδας του Μαξίμου προσπάθησε να ρίξει τις ευθύνες στους δικαστές, οι οποίοι όμως είχαν δεμένα τα χέρια τους από τον νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη!
Έτσι, ακριβώς, είχε απελευθερωθεί ο αραβόφωνος βιαστής της Ομόνοιας, ο Αλβανός κακοποιητής, ο οποίος, λίγες ώρες μετά, δολοφόνησε τη σύζυγό του, και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι».
«Η εξέλιξη με τους Πακιστανούς, άκρως επικίνδυνους βιαστές της Μυκόνου, να αφήνονται ελεύθεροι, παρότι έχουν ομολογήσει την πράξη τους, θα έπρεπε να οδηγήσει όχι μόνον τον υπουργό αλλά ολόκληρη την κυβέρνηση σε παραίτηση», επισημαίνει η Ελληνική Λύση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης