Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρίνης: Ο ρόλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν είναι μια part time απασχόληση ούτε παράλληλος ρόλος

Κατρίνης: Ο ρόλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν είναι μια part time απασχόληση ούτε παράλληλος ρόλος
Ο κ. Κατρίνης επισκέφθηκε τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας, μια παραγωγική μονάδα που απασχολεί 300 εργαζόμενους

«Η πολιτική δεν αποτελεί ένα πεδίο άσκησης πολλαπλών ρόλων. Ο ρόλος του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχει  μεγάλες απαιτήσεις, δεν είναι μια part time απασχόληση που μπορεί να ασκείται παράλληλα με κάποια άλλη». Αυτό τόνισε από την Ήπειρο ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης.
Από την Άρτα και την Πρέβεζα, ο κ. Κατρίνης μίλησε για μία ακόμα φορά για τη σημασία της περιφερειακής ανάπτυξης σε ένα εθνικό σχέδιο για την αναγέννηση της ελληνικής υπαίθρου και της ξεχασμένης επαρχίας.
Αναφερόμενος στην Ήπειρο ο κ. Κατρίνης επισήμανε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, η Περιφέρεια Ηπείρου είναι μία από τις φτωχότερες σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση αφού το τοπικό ΑΕΠ αντιστοιχεί μόλις στο 47% του ευρωπαϊκού μέσου όρου.
Ο κ. Κατρίνης επισκέφθηκε τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας, μια παραγωγική μονάδα που απασχολεί 300 εργαζόμενους, τονίζοντας ότι η έννοια της περιφερειακής ανάπτυξης συνδέεται με κίνητρα για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των τοπικών επιχειρήσεων και δυνατότητες πρόσβασης σε χρηματοδοτικά εργαλεία. Επισκέφθηκε επίσης το νοσοκομείο Άρτας, όπου μίλησε με γιατρούς, προσωπικό και πολίτες, επισημαίνοντας την υποστελέχωση όλων των δομών υγείας στην Ήπειρο.
Ο Μιχάλης Κατρίνης πραγματοποίησε επίσης, όπως συνηθίζει, ανοιχτές διαδικασίες διαλόγου με πολίτες στην Άρτα και στην Πρέβεζα, τονίζοντας: «Έχουμε μια κυβέρνηση που δεν έχει αφήγημα, έχει αποκαλυφθεί η διαχειριστική της ανεπάρκεια και ανικανότητα να προστατεύσει τη ζωή και την περιουσία των πολιτών, να πάρει το μέρος της κοινωνίας απέναντι στην ακρίβεια  και ταυτόχρονα έχουμε μια κυβέρνηση που εκπέμπει ένα νοσηρό καθεστωτισμό, φθείρει τους θεσμούς, συγκαλύπτει και παρανομεί.
Από την άλλη πλευρά έχουμε μικρομεσαία κόμματα που δεν πείθουν ούτε αποτελούν ελπίδα για τους πολίτες.
Είναι ένα διαλυτικό πολιτικό σκηνικό, που δημιουργεί αισθήματα απελπισίας και παραίτησης στους πολίτες.
Η πλειοψηφία, μια μεγάλη και συντριπτική κοινωνική πλειοψηφία αποδοκιμάζει τον κ. Μητσοτάκη, αναζητά ελπίδα και μια εναλλακτική, σοβαρή και αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης.
Η εικόνα αυτή μπορεί να αλλάξει μόνο  από αυτούς που θα αναλάβουν πρωτοβουλία για τη δημιουργία μιας Μεγάλης Παράταξης, αυτό δηλαδή που φοβάται όχι μόνο ο κ. Μητσοτάκης αλλά και άλλοι.
Την φοβούνται τα κατεστημένα οικονομικά συμφέροντα που τους βολεύει αυτό το παρακμιακό πολιτικό σκηνικό.
Την φοβούνται αυτοί που δεν λένε τίποτα.
Την φοβούνται όσοι θέλουν να κρατήσουν την κομματική εξουσία στο μικρόκοσμο ενός μικρομεσαίου κόμματος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης