Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεχαγιά: Να σεβαστούμε όλοι το καταστατικό, όποιος θέτει θέμα ηγεσίας πρέπει να επιδιώξει να κινήσει διαδικασίες

Κεχαγιά: Να σεβαστούμε όλοι το καταστατικό, όποιος θέτει θέμα ηγεσίας πρέπει να επιδιώξει να κινήσει διαδικασίες
"Ο  ΣΥΡΙΖΑ περνάει ίσως τη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του. Δεν κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Είμαστε σε κρίσιμη φάση και κοροϊδευόμαστε αν κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε. Να μιλήσουν όλοι ανοιχτά στην ΚΕ και να δούμε πώς μπορούμε να συνεχίσουμε», ανέφερε η Β.Κεχαγιά
Σχετικά Άρθρα
Κρίσιμη για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 7-8/9, στο πλαίσιο της οποίας μπορεί να βάλει όποιος θέλει όλα τα θέματα, τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Β.Κεχαγιά.
«Πρέπει όλοι να σεβαστούμε το καταστατικό, όποιος θέτει θέμα ηγεσίας πρέπει να επιδιώξει να κινήσει διαδικασίες όπως προβλέπει το καταστατικό. Όποιος θέλει, μπορεί να βάλει στην Κεντρική Επιτροπή όλα τα θέματα» , ανέφερε η κα Κεχαγιά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Η ίδια κάλεσε όλα τα στελέχη να θέσουν ανοιχτά ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής και σημείωσε ότι θα πρέπει καταστατικά να κινήσουν διαδικασίες, όπως θεσμικά εξελέγη ο Στέφανος Κασσελάκης πρόεδρος του κόμματος πριν από 1 χρόνο με εντολή για 3 χρόνια με βάση το καταστατικό.
«Εάν υπάρξουν θέματα, θα γίνουν όλα θεσμικά και καταστατικά» ξεκαθάρισε και πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος λέει αν υπάρχει θέμα αμφισβήτησης να μπει καταστατικά.
«Δεν μπορεί να συνεχίσουμε με τα σενάρια ότι φεύγουν βουλευτές από το κόμμα, αυτά τα ακούμε από πέρυσι. «Δεν έχω δει να φεύγουν και εύχομαι να μην συμβεί», υπογράμμισε.

Η μεγαλύτερη κρίση του ΣΥΡΙΖΑ

Ωστόσο, έκανε λόγο για μια «πολύ δύσκολη περίοδο, ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει ίσως τη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του. Δεν κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Είμαστε σε κρίσιμη φάση και κοροϊδευόμαστε αν κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε. Να μιλήσουν όλοι ανοιχτά στην ΚΕ και να δούμε πώς μπορούμε να συνεχίσουμε».
Κατά την ίδια, το ζητούμενο δεν είναι μια νέα διάσπαση, αλλά να δείξουμε στην κοινωνία ότι είμαστε η λύση για τα προβλήματα της κοινωνία, «έχουμε πρόγραμμα και θα το δείτε στη ΔΕΘ».
Σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ταλανίζεται από τα εσωκομματικά του, αλλά θα αντέξει.
«Έχουμε κουράσει και κάποιοι έχουν κουραστεί μέσα στο κόμμα» είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, καλωσόρισε την Πόπη Τσαπανίδου που ορκίστηκε Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και εξήγησε πως δεν υπήρχε σχεδιασμός με την παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου, ο οποίος δεν παραιτήθηκε με την προοπτική να πάει η έδρα στον κ. Κασσελάκη, είχε εγγενείς δυσκολίες με την ιδιότητά του στο πανεπιστήμιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης