Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος βουλευτής): Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη για την Θεσσαλία είναι κενές και αποτυχημένες

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος βουλευτής): Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη για την Θεσσαλία είναι κενές και αποτυχημένες
Σε δήλωσή του, ο κ. Δημητροκάλλης χαρακτήρισε την εξαγγελία του πρωθυπουργού ως «άλλο ένα παράδειγμα της αποτυχημένης πολιτικής» της κυβέρνησης…
Σφοδρή κριτική άσκησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Ά Ανατολικής Αττικής, Γιάννης Δημητροκάλλης, στις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Φαρκαδόνα, όπου ανακοινώθηκε πακέτο 3 δισ. ευρώ για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας μετά τις καταστροφές της κακοκαιρίας Daniel.
Σε δήλωσή του, ο κ. Δημητροκάλλης χαρακτήρισε την εξαγγελία του πρωθυπουργού ως «άλλο ένα παράδειγμα της αποτυχημένης πολιτικής» της κυβέρνησης.
Ο βουλευτής τόνισε ότι οι πολίτες της Θεσσαλίας αντιμετωπίζουν άμεσες και σοβαρές ανάγκες, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για έλλειψη ουσιαστικής στήριξης και δράσης.
Ο κ. Δημητροκάλλης υπογράμμισε ότι οι υποσχέσεις για τεράστια χρηματικά ποσά είναι κενές χωρίς ένα ξεκάθαρο σχέδιο υλοποίησης και προειδοποίησε ότι η υπομονή των πολιτών έχει εξαντληθεί. Επιπλέον, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τη στάση του πρωθυπουργού, ο οποίος ζήτησε από τους πληγέντες να δείξουν κατανόηση.
Ο βουλευτής κατέληξε υπογραμμίζοντας την ανάγκη για υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα από την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι οι πολίτες αξίζουν καλύτερη αντιμετώπιση και ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματά τους.

Ακολουθεί η δήλωση:

«Οι πρόσφατες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Φαρκαδόνα, όπου υποσχέθηκε 3 δισ. ευρώ για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας, είναι άλλο ένα παράδειγμα της αποτυχημένης πολιτικής του.
Ο πρωθυπουργός ζητά υπομονή από τους πολίτες, ενώ οι ίδιοι αντιμετωπίζουν άμεσες και σοβαρές ανάγκες μετά την καταστροφή από την κακοκαιρία Daniel.
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποτυγχάνει να παρέχει ουσιαστική στήριξη και άμεση δράση, ενώ οι υποσχέσεις για τεράστια ποσά είναι κενές χωρίς ξεκάθαρο σχέδιο υλοποίησης. Η υπομονή των πολιτών έχει εξαντληθεί.
Είναι απαράδεκτο ο πρωθυπουργός να ζητά από τους πληγέντες να δουν τα πράγματα "και από τη δική μας την πλευρά", όταν η κυβέρνηση δεν έχει δείξει τη δέουσα υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Δημητροκάλλης Ιωάννης
Ανεξάρτητος Βουλευτής
Α' Ανατολικής Αττικής»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης