Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λινού για Πολάκη: Ντράπηκα για το επίπεδο της Βουλής – Μου τηλεφώνησε ο Τσίπρας

Λινού για Πολάκη: Ντράπηκα για το επίπεδο της Βουλής – Μου τηλεφώνησε ο Τσίπρας
«Πήρα ένα SMS την επόμενη μέρα που ζητούσε την παραίτησή μου»
Σχετικά Άρθρα
«Αν ο Πολάκης είναι αψύς από τα Χανιά, εγώ είμαι από την Καρδίτσα κι από λαϊκή οικογένεια»,«δεν σκέφτηκα με ποιον τα “χαλάω”, μου βγήκε αυτό το ξέσπασμα», δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής, Αθηνά Λινού, στην πρώτη δημόσια τοποθέτηση μετά το θερμό περιστατικό σε επιτροπή της Βουλής.
«Ντράπηκα για το επίπεδο της Βουλής», πρόσθεσε,μιλώντας στο Action24.
«Δεν το φαντάστηκα ότι θα είχα πόλεμο με τον Πολάκη, αλλά δεν θα άλλαζα τη συμπεριφορά μου. Δεν τον κατηγόρησα, το μόνο πράγμα που σκέφτηκα, ήταν να υπερασπιστώ αυτήν τη γυναίκα», σημείωσε.
«Δεν υπήρξε καμία επαφή. Με ένα SMS, o Καπνισάκης μού ζήτησε ονόματα και στοιχεία», ανέφερε για τη διαγραφή της από τον ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι παρά το γεγονός πως συναντήθηκαν στην κοινοβουλευτική ομάδα, δεν μίλησαν. «Ψήφισα αντίθετα στην πρόταση του Προέδρου. Πήρα ένα SMS την επόμενη μέρα που ζητούσε την παραίτησή μου».
«Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, για μία ενωμένη Αριστερά», απάντησε σε ερώτηση εάν σκοπεύει να μετακινηθεί σε άλλο κόμμα. «Ο Στέλιος Κασσελάκης δημιούργησε ένα κόμμα διχασμού και σκληράδας», σημείωσε επιπλέον.
Για τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο Αλέξης Τσίπρας το επόμενο διάστημα, υπογράμμισε πως «αυτό θα το αποφασίσουν οι Αριστεροί. Σημασία έχει αυτοί που θα παίξουν τον κύριο ρόλο, να είναι έτοιμοι να παραιτηθούν αν χρειαστεί, όπως έκανε και ο Αλέξης, ανεξάρτητα αν ήταν σωστό ή λάθος. Μάλιστα, (σ.σ. ο Αλέξης Τσίπρας) μου τηλεφώνησε πριν από τη διαγραφή μου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης