Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Εκ νέου για απολογία την Πέμπτη 5/9 ο Σπίρτζης από την Επιτροπή Δεοντολογίας

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Εκ νέου για απολογία την Πέμπτη 5/9 ο Σπίρτζης από την Επιτροπή Δεοντολογίας
Η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου με θέμα τη διαγραφή του Χρήστου Σπίρτζη από τον ΣΥΡΙΖΑ
Για απολογία εκ νέου την Πέμπτη 5/9 αποφασίστηκε να κληθεί ο Χρήστος Σπίρτζης από την Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία συνεδρίασε σήμερα σχετικά με το αν θα προχωρήσει η διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Ειδικότερα, επειδή η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας προς την Κεντρική Επιτροπή, όπως προέκυψε από τη συνεδρίαση που τελείωσε αργά το βράδυ της Τρίτης, θα προβλέπει βαριά ποινή (αναστολή κομματικής ιδιότητας ή διαγραφή) αποφασίστηκε να καλέσουν εκ νέου τον Χρήστο Σπίρτζη για απολογία την Πέμπτη.
Υπενθυμίζεται ότι την παραπομπή του Χρήστου Σπίρτζη στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής του από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ζητούν 70 μέλη του κόμματος, από τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη.
Τα μέλη κατηγορούν τον Σπίρτζη για αντικαταστατική και αντικομματική συμπεριφορά, υποστηρίζει ότι λειτουργεί με ατομική ατζέντα «αμφισβητώντας ανοιχτά τόσο την εργασία του νεοεκλεγέντου Προέδρου όσο και τη δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να αποδώσει την κυρίαρχο πόλο που θα αμφισβητήσει την κυριαρχία του Κ. Μητσοτάκη».

Η επιστολή του Χρήστου Σπίρτζη στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Με μια επιστολή – καταπέλτη προς την Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, καταγγέλλει την ηγεσία για τακτικισμούς τονίζοντας ότι «η διαγραφή μου, αποτελεί για τον Πρόεδρο και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προειλημμένη απόφαση».
Ειδικότερα, στην επιστολή του προς την Επιτροπή Δεοντολογίας που συνεδρίασε για το θέμα του την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου ο κ. Σπίρτζης αναφέρει ότι «με την επιλεγείσα τακτική του «εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν» του Προέδρου και των υποστηρικτών του, τη διατύπωση από τον Στέφανο Κασσελάκη θέσεων ξένων με τις αρχές και τις θέσεις του κόμματος μας αλλά και τη δημιουργία θεμάτων που προκαλούν συνεχώς εσωστρέφεια και τοξικό κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εξυπηρετείται η ΝΔ και μόνο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης