Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Κασσελάκης δίχασε την κοινοβουλευτική ομάδα - Να πάει σε εκλογές από τη βάση

Θεοχαρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Κασσελάκης δίχασε την κοινοβουλευτική ομάδα - Να πάει σε εκλογές από τη βάση
«Ένα απολύτως αρχηγοκεντρικό προσωποπαγές κόμμα»
Σχετικά Άρθρα
Εκλογές από τη βάση με πρωτοβουλία του Στέφανου Κασσελάκη ζήτησε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, καθώς, όπως ανέφερε, ο πρόεδροςτου ΣΥΡΙΖΑ «δίχασε την κοινοβουλευτική ομάδα» με τη αντικατάσταση -στην προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας- του Σωκράτη Φάμελλου από τον Νίκο Παππά.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος υποστήριξε ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει προτάσεις που ρευστοποιούν τον ΣΥΡΙΖΑ και οδηγούν σε «ένα απολύτως αρχηγοκεντρικό προσωποπαγές κόμμα».
«Η προτεινόμενη αλλαγή ονόματος είναι ένα ακόμα «επεισόδιο σε αυτό που δημιουργείται εδώ και καιρό, ένας ΣΥΡΙΖΑ μικρότερος, προτάσεις που οδηγούν σε ρευστοποίηση του κόμματος και οδηγούν σε ένα απολύτως αργχηγοκεντρικό προσωποπαγές κόμμα», δήλωσε σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, συμπληρώνοντας:
«Η αλλαγή του ονόματος είναι στο ίδιο πλαίσιο. Η παραγώμενη εσωστρέφεια είναι φανερό ότι οφείλεται στον Στέφανο Κασσελάκη».
«Χθες για παραδειγμα αποφασίζει την επιστροφή Πολάκη χωρίς αιτιολόγηση και ταυτόχρονα δίνεται στη δημοσιότητα πιθανότητα διαγραφής του Χρήστου Σπίρτζη. Διώχνεις κάποιον έρχεται, χωρίς να αιτιολογήσεις και εδώ είναι μια κίνηση του προέδρου που προσπαθεί να εξευμενίσει για τις αντιδράσεις τον Παύλο Πολάκη.
«Να πει ο ίδιος ότι από τη στιγμή που η μισή κ.ο δεν ψηφίζει την πρόασή μου - η οποία ήταν διχαστική - γιατί κανένας δεν είχε θέμα με την προεδρία της κ.ο.να προχωρήσει ο ίδιος στη διαδικασία εκλογής προέδρου από τη βάση».
«Αυτό που θα έπρεπε να έχει γίνει, είναι ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης ,από τη στιγμή που δίχασε την κοινοβουλευτική ομάδα με ευθύνη του, έπρεπε να μην προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από οριακούς συσχετισμούς σε διάφορα συλλογικά όργανα γιατί φοβάται τη βάση. Σηκώνω το γάντι αφήνω το γάντι, να σοβαρευτούμε. Ο ίδιος θα έπρεπε να δώσει τη μοναδική δημοκρατική διέξεδο που υπάρχει στο κόμμα», επανέλαβε καταλήγοντας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης