Τελευταία Νέα
Πολιτική

Με τον Habeck στο περίπτερο της Γερμανίας στην 88η ΔΕΘ συναντήθηκε ο Γεραπετρίτης: Έχουμε άριστο επίπεδο συνεργασίας

Με τον Habeck στο περίπτερο της Γερμανίας στην 88η ΔΕΘ συναντήθηκε ο Γεραπετρίτης: Έχουμε άριστο επίπεδο συνεργασίας
"Συζητήσαμε σχετικά με τα μείζονα ζητήματα των διμερών μας σχέσεων που αφορούν την ενέργεια, την οικονομία, το εμπόριο, τον τουρισμό. Υπάρχει μεγάλο περιθώριο περαιτέρω ανάπτυξης των σχέσεων", δήλωσε ο Γ. Γεραπετρίτης
«Με την Γερμανία έχουμε ένα άριστο επίπεδο συνεργασίας» τόνισε ο Yπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, μετά τη συνάντησή του με τον Αντικαγκελάριο της Γερμανίας και Ομοσπονδιακό Υπουργό Οικονομικών Υποθέσεων και Προστασίας του Κλίματος, Robert Habeck, στο περίπτερο της Γερμανίας στην 88η ΔΕΘ.
Ο κ. Γεραπετρίτης ανέφερε πως οι δύο χώρες μοιράζονται αρχές, οι οποίες έχουν να κάνουν με την προσήλωση στο διεθνές δίκαιο, με την ανάπτυξη της πράσινης οικονομίας, με την έμφαση στις νέες τεχνολογίες.
«Με την Γερμανία έχουμε ένα άριστο επίπεδο συνεργασίας, αυτό είχα την ευκαιρία να επιβεβαιώσω και με τον αντικαγκελάριο Habeck. Συζητήσαμε σχετικά με τα μείζονα ζητήματα των διμερών μας σχέσεων που αφορούν την ενέργεια, την οικονομία, το εμπόριο, τον τουρισμό. Υπάρχει μεγάλο περιθώριο περαιτέρω ανάπτυξης των σχέσεων», δήλωσε ο υπουργός.
Τέλος, σημείωσε ότι «η Ελλάδα θα συνεχίσει να αποτελεί έναν πυλώνα ασφάλειας και σταθερότητας, έναν πυλώνα ο οποίος ενθαρρύνει τις επενδύσεις, την ανάπτυξη», ενώ επισήμανε ότι «συμπορευόμαστε με την Ευρώπη, την Ευρωπαϊκή Ένωση για μια Ευρώπη των λαών, μια Ευρώπη της ευημερίας».
ypex_11.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης