Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοχοΐδης από 88η ΔΕΘ: Panic Button και για ανήλικους που μπορεί να βρίσκονται σε κίνδυνο

Χρυσοχοΐδης από 88η ΔΕΘ: Panic Button και για ανήλικους που μπορεί να βρίσκονται σε κίνδυνο
Για μια "νέα εφαρμογή, ένα νέο panic button, μια εφαρμογή που θα χορηγηθεί σε όσους ανήλικους ή γονείς το επιθυμούν", μίλησε ο Μ.  Χρυσοχοΐδης 
Τη χρήση του Panic Button από ανήλικα παιδιά που μπορεί να βρίσκονται σε κίνδυνο ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδης, κατά τα εγκαίνια του περιπτέρου του υπουργείου στην 88η ΔΕΘ.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι μετά το panic button που είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν θύματα οικογενειακής βίας, θα υπάρξει και εφαρμογή που θα αφορά παιδιά που μπορεί να βρίσκονται σε κίνδυνο, τα οποία μέσω του κινητού τηλεφώνου θα μπορούν να θέτουν σε εφαρμογή το κουμπί πανικού ώστε να ειδοποιούν τις Αρχές.
Όπως ανέφερε, "σήμερα θα εγκαινιάσουμε μια νέα εφαρμογή, ένα νέο panic button, μια εφαρμογή που θα χορηγηθεί σε όσους ανήλικους ή γονείς το επιθυμούν, έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο να μπορούν να καλούν σε βοήθεια. Μέσα και από τον πενταψήφιο αριθμό 10201 που έχουμε καθιερώσει, δημιουργούμε μια ολοκληρωμένη υποδομή της προστασίας της ενηλικότητας, αποφυγής επιθέσεων και σύλληψης, και ανηλίκων αλλά και γονέων, σε περίπτωση που υπάρχουν αναίτιες επιθέσεις σε παιδιά".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης