Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και ο Απόστολος Γκλέτσος

Υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και ο Απόστολος Γκλέτσος
«Δηλώνω παρών στη διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με μεγάλη συγκίνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης, για την Αριστερά και την Πατρίδα» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος 
Σχετικά Άρθρα
Ο Απόστολος Γκλέτσος το βράδυ της Κυριακής (8/9/2024) ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη.
Σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook, ο Απόστολος Γκλέτσος έγραψε: «Δηλώνω παρών στη διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., με μεγάλη συγκίνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης, για την Αριστερά και την Πατρίδα».
Νωρίτερα ο γνωστός ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας είχε ζητήσει από τα μέλη του κόμματος να ηρεμήσουν, να κάνουν αυτοκριτική και να δουν τι μπορεί να σωθεί.
Η Κεντρική Επιτροπή θα αποφασίσει τις ημερομηνίες για την διεξαγωγή του Εκτάκτου Συνεδρίου, το οποίο θα ανακηρύξει τις υποψηφιότητες για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος.
Πέραν του Παύλου Πολάκη που έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος, υποψήφιος πιθανότατα θα είναι και ο Νίκος Φαραντούρης, που πριν λίγες ημέρες είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο.
Ανοιχτό το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του αφήνει και ο Σωκράτης Φάμελλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης