Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Στέφανε, τελείωσες» - Θρίλερ με το νέο κόμμα Κασσελάκη - Καταγγελίες για «στήσιμο», επίθεση σε Πολάκη - Διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ

«Στέφανε, τελείωσες» - Θρίλερ με το νέο κόμμα Κασσελάκη - Καταγγελίες για «στήσιμο», επίθεση σε Πολάκη - Διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ
Όλα ανοιχτά για νέο κόμμα - Ζυγίζει τις επιλογές του ο Στέφανος Κασσελάκης
(upd) Δεν έχει τέλος η οργιώδης σεναριολογία για το πολιτικό μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη μετά την αποπομπή του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σύμφωνα με διαρροές σκέφτεται ακόμα και την οριστική αποχώρηση από την πολιτική, ενώ άλλες πηγές κοντά του τονίζουν την πρόθεση του να ιδρύσει νέο κόμμα.
Σε μια τέτοια κίνηση φαίνεται να τον καλεί σημαντικό κομμάτι της εκλογικής του βάσης, όπως αντανακλάται και σε αναρτήσεις και hashtags στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (#ΜετονΣτέφανο), από την άλλη ωστόσο σε μία τέτοια περίπτωση δεν θα έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, αφού θα έχανε το «ηθικό του πλεονέκτημα» αν συγκροτούσε Κοινοβουλευτική Ομάδα με βουλευτές που θα αποσπούσε από το ΣΥΡΙΖΑ.
Για κάτι τέτοιο άλλωστε κατήγγειλε ανελλιπώς τους βουλευτές οι οποίοι έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ για να συγκροτήσουν τη Νέα Αριστερά.
Πάντως, στελέχη του κόμματος που τον στήριξαν αρχίζουν να κρατούν αποστάσεις, ασκώντας του μάλιστα αυστηρή κριτική.

Όλα ανοιχτά για νέο κόμμα - Ζυγίζει τις επιλογές του ο Στέφανος Κασσελάκης

Νωρίτερο δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Στ. Κασσελάκης όχι μόνο δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θα ασχοληθεί ξανά με την πολιτική, φαίνεται τώρα να διαψεύδεται από τον κύκλο του πρώην επικεφαλής της Αξ. Αντιπολίτευσης.
«Μου έστησαν συμπαιγνία για να με ρίξουν», φέρεται να είπε ο πρώην πρόεδρος, τονίζοντας ότι οι «μαχαιριές» από τους εσωκομματικούς του αντιπάλους, και ιδίως η συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη, τον απογοήτευσαν βαθιά.
Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αλλά να ιδρύσει Μη Κυβερνητική Οργάνωση με στόχο την υποστήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων.
Σε κάθε περίπτωση, συνεργάτους του Κασεελάκη διαμηνύουν πως «δεν παίρνει εν θερμώ αποφάσεις», εκτιμούν, δε, ότι «δεν θα φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ».
Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ το θερμόμετρο στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ έχει χτυπησει ... κόκκινο και εκτυλίσσεται ένας πόλεμος δηλώσεων από τα στελέχη του κόμματος, χωρίς να απουσιάζουν οι αιχμές, οι αντεγκλήσεις και τα δηλητηριώδη βέλη.

Σε vertigo o ΣΥΡΙΖΑ - Διάσπαση προ των πυλών (;)

Το «καθάρισμα» Κασσελάκη βρίσκει τον ΣΥΡΙΖΑ αντιμέτωπο – ενδεχομένως – με μια ακόμα πολύ δύσκολη στιγμή στην πολιτική του ιστορία.
Με τις δημοσκοπήσεις να τον φέρνουν στην 5η θέση, με το κόμμα να παραμένει χωρίς αρχηγό και να κινδυνεύει με ακόμα μια διάσπαση - καθώς δεν αποκλείεται είτε ο Κασσελάκης και η ομάδα του είτε η εσωκομματική αντιπολίτευση να αποχωρήσουν μετά τις νέες εκλογές ανάλογα με το αποτέλεσμα – ο ΣΥΡΙΖΑ δύσκολα θα καταφέρει με τη σημερινή του σύνθεση και μορφή, όχι τόσο να επιβιώσει πολιτικά αλλά κυρίως να μπορέσει να επιστρέψει και να ανακτήσει τη δύναμη που είχε στην πολιτική σκηνή.
Πλέον το 18% των βουλευτικών εκλογών ή το 15% των ευρωεκλογών του Ιουνίου φαντάζουν... άπιαστα νούμερα.
Και τα πρόσωπα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ - συμπεριλαμβανομένου και του Κασσελάκη - δεν πείθουν κανένα ότι μπορεί στο ορατό μέλλον να κάνει τη διαφορά και την ... πολιτική ανατροπή.


Οι υποψήφιοι Πρόεδροι

Η εσωκομματική αντιπολίτευση των «87»  που σύντομα έγιναν 100, στη συνέχεια 122 και τελικά 163 ήταν μάλλον μια … φυσιολογική εξέλιξη αν κρίνει κανείς από το μέγεθος της κριτικής, της αμφισβήτησης και της αντιπολίτευσης που ασκούνταν εδώ και μήνες – και ιδιαίτερα μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών – στον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος ήταν ξεκάθαρο πως έχανε το κόμμα.
Υπήρξαν πολλές διαφωνίες για τις αλλαγές στο προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πολλές προτάσεις του δεν περνούσαν από την Επιτροπή Καταστατικού ενώ ακόμα και η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν μπορούσε να βρει τις ψήφους… για να διαγράψει τον Σπίρτζη.
Ωστόσο, την τελευταία εβδομάδα, οι... ζυμώσεις κορυφώθηκαν.
Το αίτημα της Όλγας Γεροβασίλη για νέες κάλπες για την εκλογή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και η άρνηση Κασσελάκη πυροδότησαν ένα ντόμινο εξελίξεων που δεν είχε γυρισμό.
Πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, 100 μέλη από την κίνηση των «87» κατέθεσαν κείμενο - πλατφόρμα στη γραμματέα του κόμματος και λίγο αργότερα κατέθεσαν πρόταση μομφής κατά του κ.Κασσελάκη μετά την ομολογουμένως διχαστική ομιλία που είχε πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα, των «87» και του Π. Πολάκη.
Προφανώς και καθοριστικό ρόλο και λόγο σε αυτές τις εξελίξεις είχε ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος θα είναι ένας εκ των υποψηφίων για προεδρία του κόμματος ενώ είναι πολύ πιθανό τη θέση του προέδρου να διεκδικήσουν οι Σωκράτης Φάμελλος, Νικόλας Φαραντούρης ενώ παρών δήλωσε και... ο Απόστολος Γκλέτσος.
Ερωτηματικό αποτελεί και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος και θα εκπροσωπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.


Η μετά - Κασσελάκη εποχή

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ολοκλήρωσε τις εργασίες της και θα συνεδριάσει ξανά σε 15 μέρες
 για να καθορίσει το χρονοδιάγραμμα ως τις νέες εκλογές για τον πρόεδρο του κόμματος και το πότε θα γίνει το έκτακτο συνέδριο, ενώ αύριο Τρίτη 10/9 θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία για να χαράξει τον οδικό άξονα της επόμενης ημέρας.
Η Κεντρική Επιτροπή θα εισηγηθεί και τα υπόλοιπα διαδικαστικά θέματα και την ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογής νέου προέδρου.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στοχεύει στην άμεση διεξαγωγή του συνεδρίου, το αργότερο σε τρεις μήνες.
Εκεί αναμένεται να κατατεθούν και οι υποψηφιότητες για την ηγεσία.
Το συνέδριο δεν θα έχει τη δυνατότητα, όπως αποφασίστηκε, να ακυρώσει την απόφαση περί μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη.
Θυμίζουμε ότι το καταστατικό, στα άρθρα 20 και 21, προβλέπει τα εξής: Ο/Η πρόεδρος λειτουργεί στο πλαίσιο των αποφάσεων της Κεντρικής Επιτροπής. Σε περίπτωση άρσης της εμπιστοσύνης της Κεντρικής Επιτροπής από το 50% +1 των μελών της προς τον πρόεδρο συγκαλείται έκτακτο συνέδριο.
Η προκήρυξη του συνεδρίου, η οργάνωση της προσυνεδριακής διαδικασίας, τα προσυνεδριακά κείμενα και το μέτρο αντιπροσώπευσης είναι αρμοδιότητες της Κεντρικής Επιτροπής.
Ανάμεσα στα τακτικά συνέδρια του κόμματος μπορεί να συγκληθεί έκτακτο συνέδριο με όλες τις αρμοδιότητες του τακτικού.
Τη σύγκληση εκτάκτου συνεδρίου μπορεί να ζητήσει η Κεντρική Επιτροπή ή Οργανώσεις Μελών που αντιπροσωπεύουν το 1/4 των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ή απευθείας το 15% των μελών του.
Η σύγκληση του εκτάκτου συνεδρίου πραγματοποιείται το πολύ μέσα σε 3 μήνες από τη στιγμή που διατυπώνεται το σχετικό αίτημα.

Υποψήφιος πρόεδρος και ο Γκλέτσος: Ακατάλληλος ο Κασσελάκης - Θα κάνω πίσω αν γυρίσει ο Τσίπρας

«Ναι, θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» επανέλαβε ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στην καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη και στον Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ. Γκλέτσος 
μιλώντας τη Δευτέρα 9/9 στο Action24 δήλωσε πως «οι αριθμοί και τα μαθηματικά μου επιτρέπουν να πω ότι - εάν οι σύντροφοί μου και η βάση το θέλει-θα μπορώ να ανταποκριθώ και σε αυτό το εγχείρημα να είμαι ο επόμενος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ».
Εξήγησε για την υποψηφιότητά του ότι «το βιογραφικό μου δικαιολογεί να πω και να γίνει απολύτως πιστευτό ότι δεν έχει να κάνει με προσωπικές φιλοδοξίες και ατζέντα. Έχει να κάνει με το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια περιδίνηση και έχει να κάνει με το ότι θέλουμε να βάλουμε πλάτη όλοι εμείς που δηλώνουμε παρόντες, κυρίως και πρώτα απ' όλα για την ενότητα την επόμενη μέρα».
Κληθείς να απαντήσει εάν διαθέτει τον απαραίτητο μηχανισμό για να εκλεγεί, είπε με νόημα ότι «έχω κάνει 7 εκλογές στην αυτοδιοίκηση, έχω κατεβάσει και δικό μου κόμμα με 1,75% στην επικράτεια σε 40 ημέρες, σου λέει κάτι αυτό;»
Στη σκιά της αποπομπής Κασσελάκη, ο κ.Γκλέτσος δήλωσε ότι «τον ψήφισα και τον στήριξα στην αρχή, μέχρι στο σημείο που κατάλαβα ότι ήταν ακατάλληλος. Δεν κάνει για αρχηγός αριστερού κόμματος, έκανε επίδειξη προσωπικού πλούτου στα κανάλια».
Κάνοντας αναφορά στον πρώην πρόεδρο και πρωθυπουργό, ανέφερε ότι «έχω την καλύτερη άποψη για τον Αλέξη Τσίπρα, τον φυσικό μας ηγέτη. Δεν θα του υπαγορεύσω ποτέ - τουλάχιστον δημόσια -τι να κάνει. Αν όμως γυρίσει (βάλει υποψηφιότητα) θα τα μαζέψω αμέσως και θα του πω welcome back αρχηγέ».
Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Γκλέτσος το βράδυ της Κυριακής (8/9/2024) ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ
 μετά την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη.
Σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook, ο Απόστολος Γκλέτσος έγραψε: «Δηλώνω παρών στη διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., με μεγάλη συγκίνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης, για την Αριστερά και την Πατρίδα».
Νωρίτερα ο γνωστός ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας είχε ζητήσει από τα μέλη του κόμματος να ηρεμήσουν, να κάνουν αυτοκριτική και να δουν τι μπορεί να σωθεί.

 Βολές Ζαχαριάδη κατά Κασσελάκη - Ο Τσίπρας παραμέρισε, δεν έφυγε

«Οι πρόεδροι δεν είναι σε βάθρα. Τα κόμματα είναι συλλογικοί δημοκρατικοί φορείς. Πάρθηκε η απόφαση με μεγάλη πλειοψηφία γιατί υπήρξαν συγκεκριμένοι λόγοι, επειδή κρίναμε όσοι υπερψήφισαν την πρόταση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τη σημερινή του ηγεσία δεν πηγαίνει στη σωστή κατεύθυνση». Είναι ρηχή ανάλυση να πούμε ότι υπεύθυνος είναι μόνο ο πρόεδρος», τόνισε ο Κώστας Ζαχαριάδης, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα δεν διαλύεται.
Ο κ. Ζαχαριάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι έκλεισε ένας κύκλος και το αποτέλεσμα από τη συγκεκριμένη διαδικασία στην Κεντρική Επιτροπή κανείς δεν το αμφισβητεί.
Όπως ανέφερε, ο ΣΥΡΙΖΑ προχωράει, το κρίσιμο που πρέπει να εκπεμφθεί σε αυτές τις κρίσιμες ώρες είναι να σταλεί ένα μήνυμα ενότητας και προωθητικού διαλόγου, προσθέτοντας ότι το κόμμα δεν διαλύεται.
Μιλώντας για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ζαχαριάδης υπογράμμισε πως «αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συζητήσουμε πού θέλουμε να πάμε. Χρειάζεται η αξιωματική αντιπολίτευση να δυναμώσει, να γίνει συγκεκριμένη. Εκτιμώ ότι μπορούμε να αλλάξουμε, να ανασυγκροτηθούμε και να γίνουμε πρωταγωνιστές στην πολιτική ζωή του τόπου ξανά».
Σημείωσε δε, ότι προέχει να συζητηθούν οι πολιτικές και πως ήταν λάθος που πέρυσι κατά την επιλογή αρχηγού η συζήτηση ήταν περισσότερο γύρω από τα πρόσωπα.
«Ήταν σε δραματική αναντιστοιχία οι θέσεις της ηγεσίας του κόμματος που αποκαλύπτονταν», τόνισε και πρόσθεσε ότι «πρέπει να ενώσουμε το κόμμα, είμαστε όλοι μαζί τα 300 μέλη της ΚΕ, όλα τα σενάρια διασπάσεων και εκφυλισμού του κόμματος έπεσαν στο κενό, ενώ συμπλήρωσε ότι η συρρίκνωση του τελευταίου διαστήματος σημειώθηκε, επειδή η συζήτηση δεν γινόταν γύρω από την πολιτική. Πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε πολιτικά για τα προβλήματα του κόσμου, την ακρίβεια, το οικιστικό, την κακή ποιότητα στην υγεία και την παιδεία.
Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Ζαχαριάδης είπε πως με βάση αυτά που γνωρίζει δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή τέτοιο θέμα, για να προσθέσει ότι αυτό θα το πει ο ίδιος.
Ξεκαθάρισε πως «ο Τσίπρας δεν έχει φύγει. Όπως είπε πέρυσι, παραμέρισε, δεν έφυγε. Με έναν ορίζοντα ο Τσίπρας μπορεί και είναι παρών για τα ζητήματα της χώρας, αλλά δεν θα κάνω εγώ υποδείξεις στον Αλέξη Τσίπρα. Πρέπει στον ΣΥΡΙΖΑ να μάθουμε να περπατάμε και χωρίς να μας κρατάει από το χέρι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είναι εδώ».
Κατέληξε αναφέροντας ότι «ο χώρος μας πρέπει να παίξει ρόλο ώστε στις εκλογές του 202,7 η ΝΔ να έχει αξιόμαχο αντίπαλο».

Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος του Κασσελάκη, Μπάμπης Παπαδάκης

Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη.
Την παραίτησή του υπέβαλε ο υπεύθυνος τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μπάμπης Παπαδάκης.
Ο κ. Παπαδάκης, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για τη συνεργασία που είχαν, όσο ήταν εκπρόσωπος του Στέφανου Κασσελάκη.
«Αγαπημένοι και αγαπημένες σας ευχαριστώ όλους και όλες για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.
Αν υπήρξαν κάποιες στιγμές έντασης θέλω να γνωρίζετε ότι αυτές ήταν αποτέλεσμα της καθημερινής πίεσης από την δουλειά.
Συνεργαστήκαμε καθαρά, έντιμα και με επαγγελματισμό.
Ολόψυχα εύχομαι κάθε καλό», σημείωσε ο Μπάμπης Παπαδάκης στον αποχαιρετισμό του προς τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ.
Την παραίτησή της υπέβαλε επίσης η Ευγενία Κουντούρη, που ήταν του επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της στους δημοσιογράφους έγραψε τα εξής:
«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την συνεργασία που είχαμε. Ο Στεφανος Κασσελάκης ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν κρίσιμο ρόλο και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στηρίζοντας την ανάταξη του προοδευτικού χώρου. Μετά την απόφαση της χθεσινής ΚΕ αισθάνομαι πως ο κύκλος μου ως διευθύντρια του γραφείου τύπου έκλεισε και υπέβαλα την παραίτηση μου. Εύχομαι η συνέχεια να δικαιώσει όσους πιστεύουν ακόμη στο όραμα μιας μεγάλης προοδευτικής αριστερής παράταξης. Εις το επανιδείν».

ΣΥΡΙΖΑ - Καρφιά κατά του Νίκου Παππά για «διπλό ρόλο» στην καθαίρεση Κασσελάκη

Ο φίλα προσκείμενος στο Στέφανο Κασσελάκη Νίκος Μωραΐτης με ανάρτηση – φωτιά καταγγέλλει το ρόλο του Νίκου Παππά στην έγκριση της πρότασης μομφής κατά του Κασσελάκη
«Το πρόσωπο - κλειδί της έκπτωσης Κασσελάκη είναι ένα: Νίκος Παππάς.
Χωρίς αυτόν δε θα είχε περάσει η πρόταση μομφής.
Γι’ αυτό χρειάστηκε και η μυστική ψηφοφορία. Για να μπορέσουν οι δικοί του να ψηφίσουν υπέρ.
Μεγάλος παίκτης! Respect!
(Ξαναβάζω την ανάρτησή μου του Συνεδρίου, 26/2, την ημέρα του δήθεν «θριάμβου Κασσελάκη». Διεκδικώ να πω ότι είδα αυτό που έγινε.)»

Επίθεση... αγάπης από Αντώναρο σε Κασσελάκη - «Δεν είναι απερχόμενος, αλλά ανερχόμενος»

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι απερχόμενος αλλά... ανερχόμενος, υποστήριξε σε ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος, κάνοντας, μάλιστα, λόγο για «πραξικοπηματίες της συριζέικης νομενκλατούρας» που προσπαθούν να καθαιρέσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανάρτηση στο «Χ»:
«Ο @skasselakis δεν ειναι "απερχομενος" όπως πιπιλίζουν την καραμελα τους οι καθ' έξιν πραξικοπηματίες της συριζεικης νομενκλατούρας.
Είναι ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ. Όχι μόνο εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία. Ευτυχώς είναι τόσο τυφλωμένοι από το μίσος τους που δεν το βλέπουν».

«Δαγκωτό» Κασσελάκη από Σπηλιωτόπουλο - «Έχει momentum, αν ξανακατέβει υποψήφιος θα κερδίσει»

Θέση υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη πήρε ο σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Άρης Σπηλιωτόπουλος, εκτιμώντας πως ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετρά όλα τα ενδεχόμενα, όπως και ότι στα επόμενα 24ωρα θα αποσαφηνίσει τις προθέσεις του.
«Είναι αυτονόητο ότι θα είναι υποψήφιος για ένα μεγάλο κομμάτι της κοινής γνώμης. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να μετρήσει αν μπορεί το κόμμα να αλλάξει. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τα τελευταία γεγονότα δεν υφίσταται, έχει διασπαστεί», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Mega.
Παραδέχθηκε δε πως από την πλευρά Κασσελάκη έγιναν λάθη.
«Το τελευταίο διάστημα ο Κασσελάκης αντιλαμβανόταν ότι ήταν σε διαρκή αμφισβήτηση. Αυτό τον έκανε να αλλάξει όλα και είδε αντιστάσεις. Ήθελε να τις πολεμήσει, ίσως να τις έκανε με τον μη κατάλληλο τρόπο».
«Ο Κασσελάκης από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε μέσα σε 11 μήνες δύο διασπάσεις και σήμερα μιλάμε για την τρίτη, η οποία είναι de facto ψυχολογική διάσπαση».
Σημείωσε επίσης πως υπήρχαν άτομα που παρέσυραν τον Στέφανο Κασσελάκη σε λάθος κινήσεις, ενώ εκτίμησε πως ο Στέφανος Κασσελάκης έχει το momentum και ότι εάν κατέβει πάλι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης