Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννης: Η χθεσινή βροχή ξέπλυνε τις μεγάλες κουβέντες του Δούκα

Μπακογιάννης: Η χθεσινή βροχή ξέπλυνε τις μεγάλες κουβέντες του Δούκα
«Η Αθήνα χθες το απόγευμα πνίγηκε με την πρώτη βροχή. Σε μόλις λίγα λεπτά ζήσαμε πρωτόγνωρες εικόνες» τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης
Σφοδρή κριτική στον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα άσκησε ο Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στους δρόμους της Αθήνας εξαιτίας της βροχής.
«Η Αθήνα χθες το απόγευμα πνίγηκε με την πρώτη βροχή. Σε μόλις λίγα λεπτά ζήσαμε πρωτόγνωρες εικόνες» τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης σημειώνοντας ότι η χθεσινή νεροποντή δημιούργησε προβλήματα σε όλα τα δημοτική διαμερίσματα. Μαζί ξεπλυνε και όλες τις μεγάλες κουβέντες που είχαμε ακούσει προεκλογικά. Τα λόγια τα μεγάλα, τις επτά δεσμεύσεις, τις δηλώσεις του δημάρχου. Όλα αυτά, τα πήρε το νερό.» υπογράμμισε αναφερόμενος στο προεκλογικό πρόγραμμα του Χάρη Δούκα.
Και συνέχισε: «Η βροχή δημιούργησε προβλήματα σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα. Η Αθήνα είναι αντικειμενικά μία δύσκολη πόλη κι έχουμε να κάνουμε με μία δύσκολη αστική κληρονομιά. Ερχόμαστε αντιμέτωποι με λογαριασμούς του παρελθόντος. Αυτό δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για να μην καταβάλουμε προσπάθεια» πρόσθεσε ο κ. Μπακογιάννης.
Στο ίδιο πλαίσιο, ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα Ψηλά» ζήτησε να ενημερωθεί, μεταξύ άλλων, εάν λειτούργησε χθες το συντονιστικό της πολιτικής προστασίας, εάν η δημοτική αστυνομία εφάρμοσε κάποιο σχέδιο και αν δόθηκε εντολή να ανάψουν νωρίτερα τα φώτα της πόλης.
«Ποια είναι τα έργα που έχει εκτελέσει η Δημοτική Αρχή αυτούς του εννέα μήνες» ρώτησε ο Κώστας Μπακογιάννης, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι τα αντιπλημμυρικά έργα στη Ριζούπολη είχαν δημοπρατηθεί επί δημαρχίας του ενώ τότε είχε γίνει και η μελέτη για την οδό Αντιγόνης.
«Ποια είναι ακριβώς η πολιτική για την αντιπλημμυρική θωράκιση, η οποία δεν μπορεί να εξαντλείται στο ανεβάζουμε μια δήλωση κατά της κυβέρνησης- πόσο μάλιστα με το σήμα του ΠΑΣΟΚ και όχι του ΔΑ» ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης