Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές Σκέρτσου κατά Δούκα: Aντί να τρέχει σε περιοδείες να καθαρίσει τα φρεάτια της Αθήνας

Αιχμές Σκέρτσου κατά Δούκα: Aντί να τρέχει σε περιοδείες να καθαρίσει τα φρεάτια της Αθήνας
«Τα ρέματα της Περιφέρειας Αττικής δεν νομίζω ότι συνετέλλεσαν να πλημμυρίσει η Μαρασλή...», αναφέρει με νόημα ο υπουργός επικρατείας
Σκληρή απάντηση στον δήμαρχο Αθηναίων και υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Χάρη Δούκα με αφορμή πλημμύρες στην Αθήνα από την κακοκαιρία «ΑΤΕΝΑ» έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος.
Ο κ. Σκέρτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «ΕΔΩ» στον τηλεοπτικό σταθμό «ONE» όπου μεταξύ άλλων απάντησε στην κριτική του δημάρχου Αθηναίων και υποψήφιου προέδρου του ΠΑΣΟΚ Χάρη Δούκα, ο οποίος τονίζει πως οι ευθύνες για τα πλημμυρικά επεισόδια στην Αθήνα είναι της κυβέρνησης.
Ο κ. Σκέρτσος απαντώντας στα όσα καταλογίζει στην κυβέρνηση ο κ. Δούκας ανέφερε πως «Καλό είναι ο δήμαρχος αντί να τρέχει σε περιοδείες να καθαρίσει τα φρεάτια. Τα ρέματα της Περιφέρειας Αττικής δεν νομίζω ότι συνετέλλεσαν να πλημμυρίσει η Μαρασλή ή ο κάθετος δρόμος που διέρχεται τον Ευαγγελισμό. Νομίζω ότι εκεί είναι ένα πιο απλό ζήτημα με τον καθαρισμό των φρεατίων. Εκεί θέλουμε την αποτελεσματικότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», κατέληξε ο υπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης