Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απίστευτες εικόνες στην Κουμουνδούρου - Ορκισμένοι υποστηρικτές του Κασσελάκη αποδοκιμάζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Απίστευτες εικόνες στην Κουμουνδούρου - Ορκισμένοι υποστηρικτές του Κασσελάκη αποδοκιμάζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (vid)
Οι υποστηρικτές του αποπεμφθέντος προέδρου επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους Όλγα Γεροβασίλη, Θανάση Θεοχαρόπουλο, Κώστα Ζαχαριάδη, αλλά και τον Αλέκο Φλαμπουράρη
Απίστευτες εικόνες εκτυλίσσονται στην Κουμουνδούρου εν όψει της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ορκισμένοι Κασσελακικοί υποδέχθηκαν στελέχη των «87» του ΣΥΡΙΖΑ με έντονες αποδοκιμασίες και συνθήματα.
Οι υποστηρικτές του αποπεμφθέντος προέδρου επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους Όλγα Γεροβασίλη, Θανάση Θεοχαρόπουλο, Κώστα Ζαχαριάδη, αλλά και τον Αλέκο Φλαμπουράρη. 



δαδασσσαδσ_1.JPG

ω_3.jpg

Το κλίμα δυναμίτισαν οι διαρροές από την πλευρά του έκπτωτου προέδρου για όσα προηγήθηκαν της έκτακτης σύγκλησης της Πολιτικής Γραμματείας που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 20.00 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα από διαρροές ο κ.Κασσελάκης κάνει γνωστό ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, ενώ μέσω των συνεργατών του έθεσε θέμα για το ποιος έχει τις ποινικές και διοικητικές ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την έκπτωσή του από το αξίωμα του προέδρου. Σύμφωνα με τη διαρροή Κασσελάκη, ο διευθυντής του κόμματος Χρήστος Μαυροκεφαλίδης του απάντησε ότι την ευθύνη την έχει ο ίδιος (σ.σ ο Στέφανος Κασσελάκης) εκτός αν του υπογράψει πληρεξούσιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης