Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Στρατηγικός αντίπαλος της κυβέρνησης είναι μόνο το ΚΚΕ - Εκφυλιστικά φαινόμενα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Κουτσούμπας: Στρατηγικός αντίπαλος της κυβέρνησης είναι μόνο το ΚΚΕ - Εκφυλιστικά φαινόμενα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Η ελπίδα για τον λαό, δεν βρίσκεται ούτε στην αναμόρφωση της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας, ούτε στα διάφορα ακροδεξιά μορφώματα που επιδίδονται σε λαϊκίστικα σόου στη βουλή, ανέφερε απόψε από το βήμα της ΔΕΘ στο βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την εκφυλιστική κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ και τη νέα περιδίνηση του ΠΑΣΟΚ, ακούμε συχνά ότι «η κυβέρνηση παίζει χωρίς αντίπαλο».
Πρόκειται για μια εντελώς παραπλανητική θέση, τόνισε με έμφαση ο Δημήτρης Κουτσούμας υπογραμμίζοντας ότι το ΚΚΕ είναι στρατηγικός αντίπαλος της κυβέρνησης καθώς καθημερινά στηρίζει έμπρακτα τους αγώνες των λαϊκών στρωμάτων στη βουλή, την ευρωβουλή, τα δημοτικά και τα περιφερειακά συμβούλια.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο κατηγόρησε ότι από το βήμα της ΔΕΘ το μόνο που υποσχέθηκε ήταν μια μόνιμη λιτότητα.
«Μας είπε ότι η δική του πρόταση διακυβέρνησης, το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ, είναι η “μοναδική κοστολογημένη” πρόταση μέσα στα πλαίσια των κατευθύνσεων της ΕΕ.
Η μοναδική πρόταση που δεν θα φέρει τη χώρα πάλι στη χρεοκοπία, που δεν θα την οδηγήσει στα “μνημόνια” και στη λιτότητά τους. Με άλλα λόγια, μας είπε: Λιτότητα για να μην έρθει η λιτότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γγ του ΚΚΕ.

Ολόκληρη η ομιλία του γγ του Κομμουνιστικού Κόμματος



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης