Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νοτοπούλου: Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να παραπεμφθεί ο Κασσελάκης στην Επιτροπή Δεοντολογίας για διαγραφή

Νοτοπούλου: Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να παραπεμφθεί ο Κασσελάκης στην Επιτροπή Δεοντολογίας για διαγραφή
Τι ανέφερε η Κ. Νοτοπούλου για τον Αλέξη Τσίπρα
«Πιστεύω πως τα μέλη του κόμματος θα πρέπει να σέβονται το καταστατικό. Από τη στιγμή που αυτό δεν συμβαίνει, πρέπει να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας (του ΣΥΡΙΖΑ) γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πιστεύω πως υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να παραπεμφθεί ο κ. Κασσελάκης στην Επιτροπή» για διαγραφή του, τόνισε η βουλευτής του κόμματος,  Κατερίνα Νοτοπούλου.
Η κα Νοτοπούλου μιλώντας στο mega ανέφερε ότι «ο κ. Κασσελάκης επιχείρησε να αλλάξει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και φάνηκε πως δεν τα κατάφερε γιατί έχουμε ισχυρά αντανακλαστικά υπεράσπισης της Αριστεράς».
«Η ενότητα είναι αυτό που θα μας πάει μπροστά. Είμαι από τα γεννοφάσκια μου στον ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να υπάρχουν πολλοί σοβαροί λόγοι για την αποχώρησή μου. Δεν είμαστε εδώ για να φύγουμε», είπε χαρακτηριστικά η κα Νοτοπούλου.
Σε ερώτηση για το εάν οι πολιτικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ ευνοούν την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα, απάντησε ότι «νομίζω πως η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο πολιτικό σκηνικό είναι αναγκαία και απαραίτητη με τρόπο που εκείνος επιλέγει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης