Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Εδώ και τώρα πρέπει να σταματήσουν οι συγχωνεύσεις τμημάτων στα σχολεία

Κουτσούμπας: Εδώ και τώρα πρέπει να σταματήσουν οι συγχωνεύσεις τμημάτων στα σχολεία
Ο  Δ. Κουτσούμπας επισκέφτηκε το 6ο Λύκειο και το 3ο Γυμνάσιο της Νέας Ιωνίας
Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι συγχωνεύσεις τμημάτων στα σχολεία, ζήτησε από τη Νέα Ιωνία ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ.Κουτσούμπας.
Ο κ. Κουτσούμπας επισκέφτηκε το 6ο Λύκειο και το 3ο Γυμνάσιο της Νέας Ιωνίας, απ΄ όπου, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε την ανάγκη να συνεχιστεί ο αγώνας που το ΚΚΕ κάνει με συνέπεια και μέσα στη Βουλή και στους δρόμους για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τις σχολικές κοινότητες.
Έκανε λόγο για σοβαρά προβλήματα με τη σχολική στέγη στον Δήμο Νέας Ιωνίας, λέγοντας ότι αιδιά κάνουν μάθημα σε κοντέινερ τη στιγμή που στον χώρο του παλιού εργοστασίου της «ΕΡΙΟΤΕΚ» εδώ και 20 χρόνια υπάρχει απόφαση για να φτιαχτεί εκεί σχολείο και αυτό μένει στα χαρτιά.
Ο κ. Κουτσούμπας πρόσθεσε πως δίνεται «ζεστό» χρήμα συνεχώς σε μεγάλους ενεργειακούς ομίλους για την υποτιθέμενη ενεργειακή αναβάθμιση, ενώ για παράδειγμα ακόμα και σε σχολεία που γίνονται τέτοια έργα στη συνέχεια πέφτουν πάλι σοβάδες.
Τόνισε ότι την υποχρηματοδότηση στην Παιδεία που είναι τεράστια την πληρώνουν τα παιδιά, οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι έχουν να επιτελέσουν ένα πολύ σπουδαίο έργο όχι μόνο μεταφοράς της γνώσης και της ύλης των μαθημάτων, αλλά και της διαπαιδαγώγησης της νέας γενιάς που θα έπρεπε να είναι το κύριο περιεχόμενο του δημόσιου σχολείου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης