Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λατινοπούλου για woke ατζέντα στα σχολεία: Ως εδώ με την παράνοια, ήρθε η ώρα να επικρατήσει η Φωνή της Λογικής

Λατινοπούλου για woke ατζέντα στα σχολεία: Ως εδώ με την παράνοια, ήρθε η ώρα να επικρατήσει η Φωνή της Λογικής

Να σταματήσει η προπαγάνδα στα παιδιά

Σχετικά Άρθρα
«Την φοβερά επικίνδυνη για την ψυχική υγεία των παιδιών μας woke ατζέντα, προωθεί το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας όπως φαίνεται και από τον οδηγό εκπαιδευτικής πολιτικής προς τους εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού.
Είναι ένας οδηγός που στηρίζεται σε πληροφορίες από την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ για την επιμόρφωση των παιδιών μας όσον αφορά τα φύλα», τονίζει σε δήλωσή της η πρόεδρος του κόμματος Φωνή της Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου και συνέχισε:
«Δηλαδή επιβάλλουν στα παιδιά μας την woke ατζέντα και τους «φυτεύουν» στο μυαλό κάτι που είναι άκρως επικίνδυνο για την κοινωνία μας.
Για παράδειγμα, στις οδηγίες προς τους εκπαιδευτικούς, περιγράφεται το βιολογικό φύλο ως «φάσμα» το οποίο σχετίζεται με «τη γενετήσια ταυτότητα του ατόμου, αν είναι άντρας, γυναίκα ή intersex».
Και δεν σταματάει εδώ η προπαγάνδα, αλλά μαθαίνουν στα παιδιά μας ότι υπάρχει και το «ρευστό φύλο», που σημαίνει «είστε αυτό που σκέφτεστε εσείς», ενώ όσον αφορά τον «ερωτικό προσανατολισμό» υπάρχει ο ετερόφυλος, αμφίφυλος και ο ομόφυλος.
Επίσης, στις οδηγίες αναφέρεται ότι, δεν επιτρέπουν να χωριστούν τα παιδιά της τάξης σε αγόρια και κορίτσια, επειδή, «…οδηγούμαστε σε συμπεριφορές διάκρισης και διαιώνισης της αορατότητας».

Τέλος στην παράνοια

Κλείνοντας, η ευρωβουλευτής σημείωσε:
«Ως ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ ζητάμε από τον Υπουργό Παιδείας να καταργήσει άμεσα όλες τις παραπάνω μεθόδους και οδηγίες που είναι πολύ επικίνδυνες για τα παιδιά μας.
Ως ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ λέμε αυτό που λένε και όλοι οι λογικοί άνθρωποι.
Υπάρχει ο άνδρας και η γυναίκα, ο πατέρας και η μητέρα.
Αυτές οι δυο ιερές λέξεις που πρέπει κάθε παιδί να μπορεί να τις πει.
Πρέπει να προφυλάξουμε τα παιδιά μας από όλη αυτή την παράνοια και τον φασισμό.
Σεβόμαστε τους ομοφυλόφιλους οι οποίοι στην πλειοψηφία δεν έχουν καμία σχέση με την ηγεσία αυτού του κινήματος, της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.
Φτάνει ως εδώ η παράνοια, ήρθε η ώρα να επικρατήσει η ΦΩΝΗ της ΛΟΓΙΚΗΣ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης