Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νοτοπούλου για bullying από Κασσελάκη: Απολύτως αληθή, αλλιώς θα το διέψευδε - Ας δώσει συναίνεση για δημοσιότητα

Νοτοπούλου για bullying από Κασσελάκη: Απολύτως αληθή, αλλιώς θα το διέψευδε - Ας δώσει συναίνεση για δημοσιότητα
"Ας βγει ο κ. Κασσελάκης, είτε να διαψεύσει, είτε να δώσει τη συναίνεσή του προς δημοσιοποίηση", είπε χαρακτηριστικά η Κ. Νοτοπούλου
Σχετικά Άρθρα
Τον "έκπτωτο" πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ καλεί να βγει να την διαψεύσει σχετικά με τις καταγγελίες που η ίδια έκανε ότι έχει δεχθεί bullying από τον Στ. Κασσελάκη, η βουλευτής του κόμματος, Κ. Νοτοπούλου.
Η κα Νοτοπούλου μιλώντας στο «Action 24» ανέφερε πως υπάρχουν και μηνύματα αυτής της συμπεριφοράς.
"Ο κ. Κασσελάκης γνωρίζει πως "ό,τι είπα είναι απολύτως αληθές, διαφορετικά μπορεί να το διαψεύσει. Τον καλώ να δώσει και συναίνεση προς δημοσιοποίηση όλων όσων έχουν ειπωθεί. Αν υπάρχει συναίνεση, προφανώς μπορεί και να δοθεί", δήλωσε η κα Νοτοπούλου, σημειώνοντας πως στοχοποιείται από υποστηρικτές του Κασσελάκη στο διαδίκτυο.
"Ας βγει ο κ. Κασσελάκης, είτε να διαψεύσει, είτε να δώσει τη συναίνεσή του προς δημοσιοποίηση", είπε χαρακτηριστικά.
Σημείωσε μάλιστα πως "δεν είναι μία μεμονωμένη συμπεριφορά, είναι πράγματα που έχουν ειπωθεί και στα όργανα του κόμματος. Οι εξουσιαστικές συμπεριφορές κανένα χώρο δεν έχουν και στο δικό μας κόμμα,ούτε οι επιθετικές συμπεριφορές. Προσωπικά δεν τις έχω ανεχτεί".
Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε πως "δεν είναι η πρώτη φορά. Έχει καταγγελθεί στα όργανα του κόμματος, στην Πολιτική Γραμματεία, στην Κεντρική Επιτροπή. Σειρά τέτοιων συμπεριφορών, η στοχοποίηση στελεχών".
"Το ότι έρχονται τώρα να αναπαράξουν είτε ρατσιστικό, είτε επιθετικό λόγο ανώνυμα τρολ του διαδικτύου, ποσώς με αφορά ή με φοβίζει", κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης