Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Άρση embargo της Ρωσίας για τους παραγωγούς, όχι μόνο για τις πολυεθνικές

Ελληνική Λύση: Άρση embargo της Ρωσίας για τους παραγωγούς, όχι μόνο για τις πολυεθνικές
Άρση του εμπάργκο της Ρωσίας για τους Έλληνες παραγωγούς και επιτηδευματίες τουρισμού, όχι μόνο για τις πολυεθνικές και τις θυγατρικές τους, ζητά η Ελληνική Λύση
Άρση του εμπάργκο της Ρωσίας για τους Έλληνες παραγωγούς και επιτηδευματίες τουρισμού, όχι μόνο για τις πολυεθνικές και τις θυγατρικές τους, ζητά η Ελληνική Λύση.

«Με την αρ. 232/10 Τροπολογία τριών Υπουργείων στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τίτλο: "Διαδικασίες ελέγχου, διοικητικά μέτρα και κυρώσεις στον τομέα των γεωργικών προϊόντων και τροφίμων με Προστατευόμενες Ονομασίες Προέλευσης, Προστατευόμενες Γεωγραφικές Ενδείξεις και Εγγυημένων Παραδοσιακών Ιδιότυπων Προϊόντων" και συγκεκριμένα στο άρθρο 6 της τροπολογίας η προστιθέμενη περίπτωση (ζ΄) στο άρθρο 192 ν. 4781/2021, συνιστά ουσιαστικά άρση του εμπάργκο κατά της Ρωσίας, για συγκεκριμένα επιχειρηματικά σχήματα και θυγατρικές», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.
Παράλληλα, επισημαίνει ότι «υπερψηφίζει την συγκεκριμένη τροπολογία, επειδή περιλαμβάνει ευεργετικά μέτρα για τους Έλληνες αγρότες και παραγωγούς, καταγγέλλει όμως την κυβέρνηση διότι "σπάει" εν κρυπτώ το εμπάργκο για συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα και όχι για το σύνολο των Ελλήνων παραγωγών, αγροτών, κτηνοτρόφων, επιτηδευματιών του τουρισμού κλπ που έχουν πληγεί βάναυσα από τις εγκληματικές κυρώσεις Μητσοτάκη κατά της Ρωσίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης